Kolmá 350, Žebrák

REZERVACE Prodej domu 7+1 (280m2) garáž, sklep, terasa, Berounsko - Žebrák


280 m2
7+kk
9 950 000 Kč
REZERVACE


Představení nemovitosti

REZERVACE
Prodej zděného, prostorného rodinného dvoupodlažního, podsklepeného domu se samostatně stojící garáží (280m2) na rovinatém, pěkně upraveném slunném pozemku (755m2) se vzrostlou zelení a pergolou v jednosměrné a klidné rezidenční čtvrti malebného městečka Žebrák (15km jihozápadně od Berouna), ležícího v mimořádně krásné krajině Berounska, v sousedství CHKO Křivoklátsko. Místo poskytuje dostatečnou šíři služeb i pohodlné spojení s Prahou hromadnou dopravou nebo rychlé spojení autem po dálnici D5.

Dispozice zděného domu ve kterém v posledních 7 letech probíhaly rekonstrukce (nová střešní krytina, komín, nová zateplená fasáda, plastová okna, pokládka zámkové dlažby na pozemku) tvoří dvě podlaží a z 50% podsklepený, velkorysý prostor se saunou, prádelnou a technickým zázemím domu.

Vstupní podlaží tvoří bytová jednotka - zádveří - vstupní chodba, prostorná kuchyň s jídelnou a okny, samostatná místnost - špízka na potraviny, prostorný slunný obývací pokoj s přímým výstupem do zahrady, ložnice s orientací do klidné části zahrady, další pokoj - pracovna, toaleta a koupelna s vanou a sprchovým koutem. Druhé podlaží (možno i jako druhá bytová jednotka) - místnost s přípravou pro kuchyň, terasa s krásnými výhledy na Hrad Točník, další čtyři pokoje, prostorná koupelna s vanou, toaleta s bidetem. K dispozici půda.

Na prosluněné zahradě s velkým množstvím vzrostlé zeleně, ovocných keříků a stromů je umístěná pergola s letním posezením, menší domek pro zahradní techniku a samostatně stojící podsklepená, zděná garáž.

Podlahy jsou plovoucí laminátové, s dlažbou, v některých místnostech parkety, okna plastová s dvojskly a předokenními roletami. Zdrojem tepla a teplé vody je plynový kotel Viessmann. Pohodlně parkovat lze na zpevněné ploše za pozemku domu a zároveň v klidné ulici před domem.

V malebné obci Žebrák s veškerou občanskou vybaveností fungují mateřské a základní školy, zdravotní služby (stomatologie, praktický a dětský lékaři, gynekologie), služby jako masáže, kosmetika, kadeřnictví apod., supermarket a menší obchody, cukrárna, kavárny, sportoviště. Pohodlné spojení s Prahou zajišťují autobusy, vlak a cesta ke stanici metra Zličín trvá 50 minut. Při cestách do centra Prahy lze využít i přímé vlakové spoje, cesta autem na okraj metropole zabere pouhých 30 minut. Okolní malebná krajina a hluboké lesy CHKO Křivoklátsko nabízejí široké možnosti výletů pěšky i na kole.

Užitná plocha 280 m2, zastavěná plocha 142 m2, zahrada 613 m2, pozemek 755m2.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1515

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

280,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti