Kukuřičná , Sibřina

Rodinný dům 297m2, terasa, bazén, dvougaráž, pozemek 918m2, Sibřina, Praha-východ


297 m2
7+kk
14 900 000 Kč
včetně právního servisu a provize RK


Představení nemovitosti

Nadstandardní kvalitou i provedením, na vysoké úrovni vystavěný rodinný dům 7+kk o ploše 297 m2 nacházející se v obci Sibřina, na Praze-východ disponuje velkou zahradou, prostornou terasou, dvojgaráží, vyhřívaným zastřešeným bazénem, solární sprchou nebo také retenční nádrží na dešťovou vodu.

Dispozičně perfektně řešená stavba s dostatkem místa pro společná setkávání všech členů i větší domácnosti, zároveň s možnostmi zachování dostatečného soukromí pro každého z nich.

Přízemí domu vévodí otevřený obývací prostor s kuchyní a jídelní částí. Pocit vzdušného příjemného místa zde umocňují velká francouzská okna s přímým vstupem na terasu. Útulnou atmosféru domu vám zaručí krb. V kuchyni s designovými vestavěnými spotřebiči značky Scholtes zdokonalíte svou vášeň pro vaření na profesionálním plynovém sporáku, je zde také samostatná místnost pro potraviny. V přízemí dále naleznete koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, technickou část domu s prádelnou, komoru a garáž pro 2 automobily. V horním patře domu je umístěno 5 samostatných pokojů, šatník, koupelna s masážní vanou a masážní sprchou, dále separátní toaleta. Dům má prostornou pochozí půdu.

V zahradě s okrasnými stromky a vzrostlými tujemi podél plotu je umístěn vyhřívaný bazén se zastřešením a solární sprchou. Po obvodě domu je velká, částečně zastřešená terasa 100m2, převážně s jižní a východní orientací. Na pozemku jsou dvě retenční nádrže na dešťovou vodu s celkovým objemem 9.000 litrů, které šetří náklady na provoz domu a zajišťují zavlažovací systém pro celou zahradu.

Dům je dále vybaven vjezdovými vraty na dálkové ovládání, 4-kamerovým bezpečnostním systémem, alarmem, datovými rozvody v každém pokoji, plastovými okny s trojskly a vnějšími hliníkovými roletami. V přízemí domu jsou vytápěné podlahy, v horním patře kombinace chodby s podlahovým topením a radiátory v pokojích. Vytápění a ohřev vody je zajištěn plynovým kondenzačním kotlem značky Buderus.

Pokud hledáte kvalitní a klidné rodinné bydlení s blízkostí přírody a současně pohodlnou, rychlou dostupností do Prahy, bude pro vás Sibřina tou správnou volbou. V okolí se můžete sportovně vyžít na značených cyklostezkách, nebo podniknout procházky v přírodním parku v nedalekých Klánovicích. Mateřská i základní škola jsou umístěné v dosahu 2,3 km od domu. Za nákupními a zábavními možnostmi v Průhonicích se dostanete do 15 minut autem, do Říčan či Uhříněvsi za 10 minut. Pouhých 5 min chůze od domu je zastávka 2 autobusových linek (směr Uhříněves - Hostivař, nebo směr Újezd nad Lesy - Černý Most). PENB - C.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0409

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

297,0 m2

Budova:

cihlová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Markéta Strápková


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti