Korunní 810/104, Praha 10

PRONAJMUTO Prodej mezonet 4kk (131,3m2) Korunní Dvůr -Vinohrady, dvě parkovací místa, sklep


128 m2
4+kk
19 500 000 Kč


Představení nemovitosti

PRONAJMUTOProstorově velkorysý mezonet 4kk (131.3m2) s dvěma parkovacími místy umístěný v 4. podlaží rezidenčního komplexu Korunní Dvůr s nonstop recepcí, ostrahou a společným upraveným vnitro blokem v oblíbené pražské čtvrti Vinohrady v žádané a oblíbené lokalitě přímo u zastávky tramvaje a v pěším dosahu stanice metra Flora.

Rezidence Korunní Dvůr je určena všem zájemcům o bydlení v Praze, kteří hledají moderně řešený a luxusní byt v samém centru Prahy, na Vinohradech. Luxusní charakter rezidence není dán jen její architektonickou kvalitou, provedením a výbavou, ale také lokalitou, která je svým klidem a intimitou v bezprostřední blízkosti centra města unikátem.

Prostornému mezonetu 4kk o celkové rozloze 131,3 m2 dominuje v přízemí otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyňským koutem a jídelnou, vstupní hala, koupelna s toaletou, nadzemní podlaží zahrnuje dva pokoje - ložnice se suite koupelnou
(koupelna s vanou), šatna.

Vybavení zahrnuje dřevěné podlahy, úložné prostory, osvětlení v celém bytě, kuchyňská linka, bezpečnostní dveře, interkom či vstup na čipovou kartu. Vytápění podlahovými konvektory se zdrojem tepla z centrální kotelny v domě.

Celková cena bytu zahrnuje dvě parkovací místa a jeden prostorný sklep.

Rezidenční projekt v Korunním Dvoře ideálně vyjadřuje kosmopolitní povahu města a zároveň respektuje soukromí obyvatelů, kteří uvnitř naleznou dvůr s vodní plochou a zatravněné plochy s lavičkami.

Zajímavá nabídka prodeje tоhoto bytu nabízí flexibilní využití - zázemí firmy v kombinaci s vlastním bydlením.
Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v Rezidenci Korunní Dvůr v atraktivní lokalitě Královských Vinohrad.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1436

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

128,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

4. z 4

Sklep:

2,7 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti