Na pomezí 1344/24, Praha 5

Prémiový nízkoenergetický byt 4+kk, 153 m2, 2 terasy, sklep, 2 garážová stání, Praha 5-Košíře


153 m2
4+kk
28 000 000 Kč
včetně právního servisu a provize RK


Představení nemovitosti

Nízkoenergetický, vysoce nadstandardní byt 4+kk, o celkové ploše 153,2 m2, se dvěma terasami, umístěný ve 2. podlaží prémiové novostavby "top´rezidence Pomezí", postavené roku 2020, přímo vedle lesoparku Cibulka a Vidoule, na dosah centra města. Umístění na vrcholu kopce nabízí neopakovatelné výhledy na panorama Prahy.

Dispozici bytu (131,5 m2) tvoří předsíň, 3 ložnice, obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem, koupelna s vanou, en-suite koupelna se sprchovým koutem a wc příslušející k ložnici, další samostatné wc a technická místnost. Byt má 2 terasy - se vstupem z obývacího pokoje (12,8 m2) a vstupem z ložnice (8,9 m2). Cena zahrnuje také prostorný sklep a 2 parkovací stání v suterénu domu.

Moderní technologie a vysoké standardy bytu podtrhují jeho špičkovou kvalitu - decentrální větrání s rekuperací tepla i vlhkosti a funkcí dochlazování, inteligentní ovládání domácnosti, dřevěné masivní podlahy s integrovaným fan-coil topením, velkoformátová dřevěná okna s izolačním trojsklem, venkovní elektricky ovládané hliníkové žaluzie, podlahové topení v koupelnách, značková sanita a obklady, protipožární čidla, světelný senzor pohybu. K dispozici je optický internet s rozvody ve všech pokojích.

Za zmínku stojí designové osvětlení všech místností a nábytek na míru v provedení dub - lak v pudrovém odstínu, vyrobený dle návrhu interiérové designérky. V bytě je velké množství důmyslně řešených úložných prostor, s osvětlením uvnitř i vně. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči BOSCH nejvyšší třídy, indukční varná deska má integrované odsávání. Osvěžující komfort nabízí americká lednice s ledovačem nebo vestavěná vinotéka. Pracovní deska kuchyňské linky je z umělého kamene Corian.

Velmi žádaná prémiová lokalita s kompletní občanskou vybaveností. Nedaleko se nachází škola, školka, potraviny, restaurace, sportoviště, pošta apod. Za zábavou a nákupy lze dojet do nedalekého obchodního centra Nový Smíchov, nebo Galerie Butovice. Bezprostřední blízkost rozlehlého lesoparku zaručuje rozličné možnosti relaxace a sportovního vyžití, krátkou procházkou lze dojít na kamennou romantickou rozhlednu Cibulka a další parková zastavení. Vynikající je dostupnost do centra Prahy, autem i MHD. Stanice metra Anděl 10 min autobusem. 800 metrů od domu je vlaková zastávka s přímým spojením na hlavní nádraží.

Podlahová plocha 131,5 m2, terasa 12,8 m2, terasa 8,9 m2 + sklep 9 m2, dvě garážová parkovací stání.

PENB-B


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0562

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

153,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

2. z 5

Sklep:

9,0 m2

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti