Na Hřebenkách 815/130, Praha 5

Prodej bytu 4kk, dvě parkovací místa, terasa, sklep, Rezidence XY, Hřebenky, Praha 5


173 m2
4+kk
29 500 000 Kč
k jednání


Představení nemovitosti

Prodej velkoryse prostorného bytu (4+1) s terasou, 2 parkovacími místy a velkým sklepem zahrnuté v kupní ceně,
ve 3.podlaží unikátního rezidenčního projektu XY (2005) Hřebenky navržený známým českým architektem Radanem Hubičkou s 24 hodinovou ostrahou, zasazeného v zeleni v jižní části svahu pražského Smíchova, nedaleko parků Klamovka a Ladronka. Jen pár minut od nákupního a zábavního centra Nový Smíchov, stejně tak od výjezdu z Prahy směr Karlovy Vary a Plzeň. V rámci uzavřeného areálu mohou rezidenti využívat fitness, bazén s protiproudem, saunu, squash a dětské hřiště. Celý komplex je velice dobře zabezpečen kamerovým systémem a recepcí s ostrahou, která funguje 24 hodin denně a zajišťuje tak obyvatelům naprosté bezpečí. Výborná rezidenční poloha v klidném prostředí v blízkém dosahu Francouzského lycea a MHD.

Dispozici slunného bytu tvoří prostorově okázalý, otevřený koncept obývacího pokoje s francouzským oknem s přímým vstupem do jihozápadně orientovanou terasou (14m2) s krásnými výhledy do zeleně, s jídelnou a plně vybavenou kuchyní a dále vstupní chodba se šatnou, tři ložnice s dostatkem úložných prostor, (nákladně zhotovené šatní skříně na míru), technická místnost pro sušičku a pračku, samostatná toaleta pro hosty.

Vybavení zahrnuje kompletně vybavenou kuchyňskou linku v šedém designu se spotřebiči zn. MIELE, klimatizaci v celém bytě s funkcí řízeného proudění vzduchu, podlahové topení a konvektory u oken, dubové podlahy v obytných místnostech, v koupelnách a kuchyni přírodní kámen s podlahovým vytápěním, velkoplošná francouzská okna po celé délce obývací části, dřevěná euro okna, mramor a leštěná žula v koupelnách. Audio-telefonní systém, telefon ve všech místnostech, Vytápění zajišťuje centrální plynová kotelna umístěná v objektu.

Kupní cena zahrnuje dvě parkovací místa v suterénu domu, velký sklep.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1856

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

173,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

3. z 5

Sklep:

12,0 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti