Kačírkova 1016/19, Praha 5

PRODÁNO. Prodej bytu 4kk (172,2m2), 2 terasy, 2 parkovací místa, sklep, Praha 5 - Waltrovka


172 m2
4+kk
Na dotaz
PRODÁNO


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Prodej zcela nového, prostorného, luxusního bytu 4+kk se současnou dispozicí 3kk s 2 jihozápadně orientovanými slunnými terasami (139,3m2byt + 35,9m2 terasy) panoramatickými výhledy na Prahu s dvěma parkovacími místy v suterénu domu a velkým sklepem v ceně, v 7.podlaží nízkoenergetické (A) novostavby moderní bytové rezidenci Waltrovka umístěné na Praze 5.

REZIDENCE WALTROVKA kombinuje moderní svět funkčnosti, užitkovosti a služeb se zelení, pohodlím, komfortem a relaxací zachovávající si charakter původní oblasti včetně několika historických budov a komunikace. Perfektně kombinuje výhody rezidenčního bydlení v klidu za Prahou v absolutní blízkostí centra města s veškerou občanskou vybaveností v místě.

Dispozice bytu 4+kk, nyní 3kk zahrnuje otevřený a rozměrný prostor obývacího pokoje s novou kuchyní a přímým vstupem na jihozápadně orientovanou terasu s panoramatickým výhledem s letním posezením, zabudovanou sprchou, dále dvě ložnice, jedna z nich s en suit koupelnou (vlastním sociálním zařízením a koupelnou) a přímým vstupem vstupem na terasu s výhledy do zeleně, prostorná vstupní chodba se zabudovanými šatními skříněmi zhotovenými na míru, velká koupelna s vanou, samostatná toaleta s umyvadlem zvlášť, komora pro umístění pračky a sušičky.

Vybavení zahrnuje klimatizaci, kompletně vybavenou kuchyňskou linku s elektrospotřebiči, dřevěné podlahy, dřevěná EURO okna, podlahové vytápění v koupelnách a na toaletě, další jihovýchodně orientovaná terasa. Na podlahách teras velkoformátová dlažba a designové zábradlí z čirého skla, tepelně izolační trojsklo, bílý parapet, předokenní elektrické žaluzie, dostatek úložných prostor a vybavená šatna na míru, bezpečnostní dveře, plné protipožární bezpečnostní kování a vložka, panoramatické kukátko, centrální vytápění a příprava teplé vody, otopná tělesa s termoregulačním ventilem. Koupelna - keramické obklady do výšky stropu, dlažba keramická omyvatelná, samostatné WC – keramické obklady do výšky stropu, dlažba keramická omyvatelná, komora, vstupní chodby za vchodovými dveřmi – dlažba keramická omyvatelná vč. soklu.

Rezidenční komplex Waltrovka nabízí absolutně kompletní občanskou vybavenost. Součástí je supermarket, lékárna, soukromá poliklinika, pošta, několik kaváren, cukrárna, restaurace a květinářství, mateřská školka, dětské hřiště, park a venkovní posilovna.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1495

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

172,2 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

7. z 7

Sklep:

12,0 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti