Jungmanova 150, Zdice

PRONAJMUTO Pronájem bytu 3+kk 125 m², Jungmannovo náměstí, Praha 1


125 m2
3+kk
36 500 Kč


Představení nemovitosti

PRONAJMUTO Pronájem zcela nového prostorného bytu 3+kk 125m2 po kompletní rekonstrukci s unikátní polohou v samém v centru Prahy 1 v Jungamnnově ulici ve 3 podlaží cihlového domu s výtahem
s veškerou občanskou vybaveností v místě a nástupní stanicí metra Karlovo náměstí v minutové pěší vzdálenosti, zastávka tramvaje přímo za domem.

Dispozici nového dosud neobývaného bytu zahrnuje otevřený prostor obývacího pokoje
s kuchyňským koutem, další dva prostorné pokoje, velkorysá šatna s možností případného využití jako kanceláře, pracovny. Zrenovovaná velká koupelna s vanou, sprchovým koutem, samostatná toaleta zvlášť. Předsíň se zabudovanými šatními skříněmi zhotovené na míru.

Vybavení zahrnuje novu kompletně vybavenou kuchyňkou linku, repasované podlahy,okna, plynové vytápění, obklady z masivu na stěnách. Možnost dovybavení dle indviduálnch potřeb budoucího nájemce.

Mimořádná lokalita v samém centru se všemi službami, občanskou vybaveností, kulturním vyžitím a spojemi v minutovém dosahu pěší chůze. Od Václavského náměstí 5 minut. Stanice MHD přímo u domu, metro Karlovo Náměstí cca 4 minuty pěší chůzí.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1242

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

125,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

3. z 6

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti