U Mlýnského kanálu 687/3, Praha 8

PRONAJMUTOPronájem bytu 3+kk, 3 balkony, sklep, Rezidence Trinity a možnosti pronájmu parkovacího stání - rezidence TRINITY, Praha 8 - Karlín


115 m2
3+kk
39 900 Kč


Představení nemovitosti

PRONAJMUTOPronájem vybaveného, klimatizovaného bytu 3+kk (115 m2) se třemi balkony, sklepem a parkovacím místem v ceně nájmu v 8.podlaží rezidenčním bytovém, nízkoenergetickém komplexu TRINITY, v žádané lokalitě Praha 8 - Karlín, na nábřeží Vltavy v atraktivní a vyhledávané čtvrti Karlín, 5 minut chůze na metro Křižíkova a nebo 3 minuty chůze na zastávku tramvaje. Atraktivní lokalita s kompletní občanskou vybaveností v minutovém dosahu pěší chůze.

Dispozice bytu 3kk zahrnuje otevřený koncept obývacího pokoje se 3 balkony, s kuchyní, tři ložnice s vlastním balkónem, vstupní chodba, prostorná koupelna se sprchovým koutem, další samostatná toaleta zvlášť, dvě komory, z nichž jedna uklidova místnost - misto pro pračku a sušičku.

Vybavení zahrnuje: kompletně vybavená kuchyňská linka, jídelní stůl, židle, pračka, myčka, sušička, klimatizace, v ložnici manželská dvoupostel, šatní skříň, žaluzie.

Poplatky za společné služby jsou 7 900 Kč/měsíc, parkovací stání v podzemní garáži 2500Kč/měsíc. Spotřeba energie se hradí samostatně - přepis na nájemce.

K nastěhování IHNED.

Energetická náročnost budovy: B


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1830

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

115,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

7. z 8

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti