K sídlišti 1728/29, Praha 4

REZERVACE. REZERVOVÁNO Pronájem bytu 3kk (125m2), terasy, parkovací stání, sklep, Rezidence Kavčí Hory


125 m2
3+kk
43 000 Kč
REZERVOVÁNO


Představení nemovitosti

REZERVACE. REZERVOVÁNO
Pronájem k dispozici od září zařízeného, klimatizovaného bytu 3kk s terasou (125,7m2) s neopakovatelnými výhledy do dalekého okolí, parkovacím místem, situovaného v 11.podlaží moderního projektu Rezidence Kavčí Hory s podzemním parkováním, 24h recepcí, fitness centrem, ostrahou a kamerovým systémem. Klidná lokalita v blízkém dosahu plné občanské vybavenosti a v rychlé dostupnosti do centra, v sousedství Centrálního parku a areálu ČT, v pěším dosahu stanice metra Pankrác a nákupního centra Arkády Pankrác.

Interiér bytu tvoří otevřený prostor obývacího pokoj s jídelním prostorem, plně vybavenou kuchyní a vstupem na terasu, 2 oddělené ložnice, dále koupelna s vanou, samostatná koupelna (sprchový kout, toaleta), toaleta pro hosty zvlášť, šatna, technická komora a vstupní hala.

Kompletní vybavení zahrnuje kuchyňskou linku se všemi spotřebiči, vestavěné skříně a úložné prostory, dřevěné podlahy, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, velkoplošná a francouzská okna po celém obvodu bytu, elektrické před-okenní rolety, kompletně vybavená kuchyňská linka vybavená kuchyňskými spotřebiči, pračka, sušička, videotelefon.

Cena bytu zahrnuje vybavení uvedené ve fotodokumentaci, parkovací místo v suterénu domu a byt je připraven k okamžitému nastěhování.

115m2 + 10,5m2terasy
Poplatky 12 000,- Kč


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1711

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

125,7 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

11. z 13

Sklep:

8,0 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti