Pitterova 2855/3, Praha 3

PRONAJATO Pronájem bytu 3kk včetně dvou parkovacích míst a sklepa, 130m2, PitTerova, Praha 3


130 m2
3+kk
48 000 Kč za měsíc
PRONAJATO


Představení nemovitosti

PRONAJATO
Moderní, luxusní jihozápadně orientovaný byt se slunnou terasou a neopakovatelnými výhledy na panorama Prahy a Pražský hrad, dvěma parkovacími místy v suterénu domu, situovaný ve 4. patře rezidenčního projektu Central Park s 24-hodinovou recepcí, výtahem a upraveným atriem ve vyhledávané lokalitě Žižkova nedaleko centra Prahy, v blízkosti parku Parukářka. Vynikající dopravní dostupnost do centra je zajištěna díky četným tramvajovým spojům přímo před rezidencí a nedalekým stanicím metra Želivského a Flora. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, školy, mateřské školy, poliklinika, pošta, obchody a restaurace, divadla, kina, kluby. Pouhých pět minut chůze vám zabere pěší cesta do obchodního centra Palác Flóra.

Interiér slunného bytu tvoří otevřený a velkorysý prostor obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Dominantním prvkem bytu je jihozápadně orientovaná slunná terasa s posezením po obvodě bytu s krásnými výhledy. Dále plně vybavený kuchyňský kout s jídelnou, velká ložnice s výstupem na terasu, další ložnice, 2 koupelny - prostorná koupelna s vanou, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta s umyvadlem zvlášť, šatna / úložná komora a vstupní chodba.

Kompletní vybavení zahrnuje luxusní kuchyňskou linku v bílém designu se všemi spotřebiči, dřevěné podlahy, velkoformátovou dlažbu v koupelně a na toaletě, bezpečnostní vstupní dveře, dostatek úložných prostor díky vestavěným prostorným šatním skříním, v ložnicích postele, TV pračka, myčka, videotelefon, alarm.

Cena za pronájem zahrnuje dvě parkovací stání v suterénu domu, sklep a veškeré vybavení uvedené ve fotodokumentaci.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0767

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

130,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

4. z 4

Sklep:

8,0 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti