Olšanská 2898/4h, Praha 3

PRODÁNO. PRONAJATO Pronájem bytu 3kk, parkovací stání, sklep, Praha 3 - Garden Tower


114 m2
3+kk
34 500 Kč za měsíc


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Moderní velkoryse prostorný, slunný byt 3+kk s balkonem (114m2) k dlouhodobému pronájmu s parkovacím místem a velkým sklepem zahrnutý v kupní ceně v 5.podlaží domu v novostavbě bytového projektu Garden Tower s recepcí, ostrahou, restaurací a obchodem s potravinami v atraktivní části Prahy - na rozhraní Vinohrad a Žižkova se snadnou dostupností do centra Prahy. 8 minut tramvají od Václavského náměstí. Zastávka tramvají je přímo před domem. V docházkové vzdálenosti stanice metra A Želivského, Flora.

Nový bytový projekt se nachází v širším centru Prahy a díky kompletní občanské vybavenosti a výborné dopravní dostupnosti kamkoli po Praze, patří k nejatraktivnějším lokalitám pro bydlení s výtečnou dostupností do centra Prahy.

Dispozici bytu 3kk bytu tvoří velkorysý koncept obývací části s jídelním prostorem (50m2) a kuchyní s působivými prosklenými francouzskými okny. Dále 2 ložnice z nichž jedna z nich má přímý vstup na balkon s posezením, koupelna, samostatná závěsná toaleta zvlášť. Komora. Dostatek úložných prostor i ve sklepě, na míru vybudovaný policový systém.

K standardnímu vybavení patří kvalitní hliníková okna s tepelně izolačními trojskly, předokenní žaluzie na dálkové ovládání. Kompletně vybavená kuchyňská linka KATALPA se všemi spotřebiči Electrolux , podlahové topení v koupelně , nové vinylové podlahy v dekoru dřeva. Vybavená kuchyně se spotřebiči. Rozkládací pohovka, v ložnici zcela nová manželská postel z masivu, šatní skříň. Sušička, pračka. K dispozici internet.

Dohled nad bezpečností a pořádkem je zajištěn nonstop recepcí s kamerovým systémem. Společné prostory jsou vybaveny nadstandardními výtahy, osvětlením s pohybovým čidlem či luxusní velkoformátovou dlažbou a obklady. Byt disponuje elektronickým zabezpečovacím zařízením s dotykovým ovladačem. Vjezdy, vstupy a společné prostory mají přístup na čip, v bytě je kouřové čidlo. Vstupní dveře bytu zajištěny domovním zvonkem s kamerou.

Poplatky 7165,- + energie na nájemce


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1718

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

114,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

5. z 6

Sklep:

9,0 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

E


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti