Soukenická 1196/11, Praha 1

Rezervace. REZERVACE Pronájem vybaveného bytu 1+1 (28m2), Praha 1 - Soukenická


28 m2
1+1
23 000 Kč
REZERVACE


Představení nemovitosti

Rezervace. REZERVACE
Pronájem příjemného, moderního a vybaveného bytu 1+1 (28m2) po celkové rekonstrukci ve 2.podlaží zrenovovaného domu s výtahem v mimořádně atraktivní části Prahy 1, v Soukenické ulici, v minutové vzdálenosti od OC Palladia a ulice Dlouhá. Vynikající občanská a dopravní obslužnost v bezprostřední blízkosti bytu - stanice metra a tramvaje nám. Republiky v dosahu pěší chůze.

Dispozici bytu orientovaného do klidného dvoru tvoří vstupní chodba - zádveří, otevřený koncept spací částí a obývacího prostoru, samostatná kuchyň přístupná z chodby, prostorná designová koupelna se zděným sprchovým koutem a toaleta.

Kompletní vybavení zahrnuje celkově vybavenu bílo-šedou kuchyňskou linku se spotřebiči (pračka, lednice s mrazákem, varná deska, kávovar a nádobí) manželská postel šířky 160cm, šatní skříň, jídelní stůl, židle, původní dřevěné podlahy, žaluzie, v koupelně velkoformátová dlažba.

Atraktivní lokalita centra Prahy disponuje veškerými službami a výborným dopravním spojením. Jen pár kroků od velmi klidné polohy bytu se nachází nepřeberné množství ochodů, oblíbených trendy bister, kaváren a restaurací a v pěší vzdálenosti Staroměstské náměstí a nábřeží Vltavy.

Dálkové vytápění plynem, velmi nízké poplatky 2 000,-Kč.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1725

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

28,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

smíšená

Podlaží:

2. z 5

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti