Korunní 2569/108, Praha 10

REZERVACE Pronájem bytu 3+kk (120m2), 2 terasy, parkovací stání, Rezidence Korunní


120 m2
3+kk
47 500 Kč za měsíc
REZERVACE


Představení nemovitosti

REZERVACE
Pronájem krásného, prostorného a kompletně vybaveného bytu 3+kk s parkovacím místem v suterénu (v ceně), s dvěma terasami a orientací na západ, výhledem do klidného vnitrobloku, situovaného ve 2.podlaží moderní luxusní Rezidence Korunní s 24 hodinovou recepcí na Královských Vinohradech. Rezidenční bytový projekt Korunní je určen všem zájemcům o bydlení v Praze, kteří hledají moderně řešený a luxusní byt v samém centru Prahy, na Vinohradech. Luxusní charakter rezidence není dán jen její architektonickou kvalitou, provedením a výbavou, ale také lokalitou, která je svým klidem a intimitou v bezprostřední blízkosti centra města unikátem.

Dispozice bytu 3+kk zahrnuje vstupní chodbu se zabudovanými šatními skříněmi, velkorysý otevřený prostor obývací části s kompletně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem a přímým výstupem na terasu orientovanou do vnitrobloku, další dvě ložnice, koupelna s vanou, toaleta, další samostatná toaleta zvlášť, skladovací místnost a parkovací místo v ceně nájemného.

Vybavení bytu zahrnuje plně zařízenou kuchyň v bílém designu (lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, elektrická trouba, odsavač par, sklo-keramická deska), pračka, vestavěná předsíňová stěna s velkým úložným prostorem, jídelní stůl se židlemi, velká pohovka, v ložnici manželská postel a velké šatní skříně, sedací souprava na terase, exteriérové zatemnění a vnitřní žaluzie, vstupní bezpečnostní dveře.

Moderní bydlení v Rezidenci Korunní je spojení vysokých nároků na bydlení v luxusním privátním prostředí rezidence s 24 hodinovou recepcí s bezprostřední vzdáleností od centra metropole, v těsné blízkosti MHD, od nástupní stanice metra (A) Flora, nákupních možností a mnoha restaurací a kaváren. Rezidenční projekt Korunní ideálně vyjadřuje kosmopolitní povahu města a zároveň respektuje soukromí obyvatelů, kteří uvnitř naleznou dvůr s vodní plochou, zatravněné plochy a zelení s lavičkami.

Poplatky 6700- Kč (topení, teplá a studená voda, recepce, ostraha, úklid společných prostor) + reálná spotřeba energie na nájemce

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1526

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

120,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

2.

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti