Jankovcova 1587/8, Praha 7

PRONAJATO Pronájem vybaveného bytu 2kk, terasa, parkovací místo, Prague Marina


57 m2
2+kk
29 500 Kč za měsíc
PRONAJATO


Představení nemovitosti

PRONAJATO
Slunný, moderní a vybavený byt 2+kk (57m2) s terasou (15m2), balkonem (5m2), parkovacím místem v ceně nájmu (k dispozici ihned), v 5. nadzemním podlaží rezidenčního komplexu Prague Marina, situovaného na břehu Vltavy v rychle se rozvíjející části Holešovic. Moderní bytový projekt z roku 2009 disponuje podzemními garážemi a vysokým stupněm zabezpečení. Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost a dostupnost do centra během několika minut málo minut.

Dispozici bytu 2kk tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní a přímým vstupem na terasu, kuchyňský kout s jídelním prostorem, ložnice, koupelna s vanou, samostatná toaleta s umyvadlem zvlášť. Technická místnost pro pračku a sušičku, vstupní hala se zabudovanými šatními skříněmi. Cena nájmu zahrnuje plnohodnotné parkovací stání v podzemní garáži a prostornou sklepní kóji.

Kompletní vybavení tvoří dřevěné podlahy, francouzská okna, vybavená kuchyňská linka (lednička s mrazákem, myčka, digestoř, sklokeramická varná deska), pohovka, stůl manželská postel, šatní skříně, TV, podlaha z masivu, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, videotelefon. Cena nájmu zahrnuje kompletní vybavení uvedené ve fotodokumentaci, parkovací místo a sklep. Poplatky činí 4 000,- Kč.

V domě je luxusní výtah a celý dům je zabezpečen. Vnitroblok domu je upraven do podoby osvětleného parku s posezením. Dynamicky se rozvíjející čtvrť Holešovice se spoustou příjemných restaurací a kaváren, je velmi dobře spojena městskou hromadnou dopravou s centrem města. Tramvaje a linky metra ze stanic Vltavská, Palmovka nebo Nádraží Holešovice v pěší minutové vzdálenosti.

K dispozici ihned.
Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1591

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

57,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

5.

Sklep:

6,0 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti