Havelská 511/3, Praha 1

PRONAJATO Pronájem bytu 2kk (58m2) Praha 1, Havelská ul.


58 m2
2+kk
37 000 Kč
PRONAJATO


Představení nemovitosti

PRONAJATO Kompletně vybavený, klimatizovaný byt 2+kk se sklepem, umístěný ve 3. podlaží památkově chráněného historického domu v mimořádně atraktivní lokalitě s geniem loci u pěší zóny na Starém Městě v těsné blízkosti Staroměstského orloje i Václavského náměstí. Poloha domu v samém centru metropole umožňuje bydlení v pěším dosahu všeho potřebného. Oblast zkrášluje spousta výstavních paláců a kulturních památek, ulice u domu je lemovaná vzrostlou alejí. Perfektní dostupnost MHD zajišťuje blízká přestupní stanice metra Můstek (B) i tramvajové zastávky s mnoha linkami. Blízko je na Václavské i Staroměstské náměstí nebo Stavovské divadlo, pěšky lze dojít na Karlův most, do Klementina i Pařížské třídy.
200 metrů stanice metra Můstek.

Dispozici bytu 2+1 zahrnuje otevřený koncept obývacího pokoje s jídelnou, samostatná ložnice s oknem, kuchyň, chodba, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta s umyvadlem.

Vybavení zahrnuje kompletně vybavenou kuchyňskou linku (myčka, lednice, mrazák, indukční varná deska, toustovač, kávovar), přenosná klimatizační jednotka, dostatek úložných prostor, vestavěné šatní skříně, TV - Netflix, připojení na internet - WIFI, vytápění plynovým kotlem.

Poplatky na 1 osobu cca 2.000,- Kč, plus energie převod na nájemce.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1407

Stav objektu:

dobrý

Užitná plocha:

58,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

3. z 5

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti