Nekvasilova 692/29, Praha 8

REZERVACE - Zařízený byt 2+kk, 57m2, balkon, parking, sklep, Praha 8-Karlín, ul. Nekvasilova


57 m2
2+kk
21 000 Kč za měsíc
REZERVACE - cena včetně parkovacího stání; + 4000 Kč poplatky + kauce + provize RK


Představení nemovitosti

REZERVACE - Příjemně světlý, zařízený byt 2+kk, s prostorným balkonem, v 6. patře moderního rezidenčního projektu Karlín Park, v dymicky se rozvíjející a velmi oblíbené lokalitě Prahy 8, přímo u stanice metra Invalidovna. Součástí ceny je garážové parkovací stání a sklep.

Celková velikost bytu je 56,5 m2. Byt sestává z obývacího pokoje, kuchyňského koutu, ložnice, koupelny, komory a vstupní chodby. Byt je plně zařízen nábytkem (viz. foto). Kuchyně disponuje všemi moderními spotřebiči (nerez lednice s mrazákem, fragranitový dřez, myčka, sklokeramická varná deska, digestoř, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba). V obývacím pokoji je kožená sedací souprava, koberec a obývací stěna. V ložnici dvoulůžko z masivu a skříň. Koupelna je s vanou a toaletou. K dispozici je také pračka v komoře. Okna jsou osazená venkovními žaluziemi. Podlahy plovoucí nebo dlažba. V domě je dále společná místnost pro kočárky nebo kola. Vstupy na čip.

Lokalita s veškerou občanskou vybaveností a rychlou dostupností do centra města. V okolí se nacházejí trendy bary, kvalitní restaurace, obchody, kavárny a vše potřebné pro pohodlné bydlení. Nedaleko je také několik parků, golfový klub a tenisové kurty. Těsná blízkost metra B "Invalidovna" a tramvajové zastávky, cca 7 minut od historického centra.

K dispozici od 1.7.2023. Kauce 25.000 Kč. Určeno pro zájemce o dlouhodobý pronájem, bez domácích mazlíčků.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0554

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

57,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

7. z 10

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti