K Červenému vrchu 870/2c, Praha 6

PRONAJATO Pronájem zcela nového, kompletně vybaveného, slunného bytu 2kk v moderní Rezidenci Vokovice II. v blízkosti přírodního parku Šárka


62 m2
2+kk
28 500 Kč


Představení nemovitosti

Pronájem zcela nového, slunného, moderního, jižně orientovaného, kompletně vybaveného bytu 2+kk (62m2) s terasou, balkónem, parkovacím místem a sklepem v ceně nájmu v 3.podlaží nové bytové Rezidenci Vokovice II. k Červenému vrchu, umístěné na Praze 5, v minutové pěší vzdálenosti stanice metra Nádraží Veleslavín (linka A) a nástupní stanice tramvají, s rychlou dostupností do centra.

REZIDENCE Vokovice II. Perfektně kombinuje výhody klidného rezidenčního bydlení za Prahou s absolutní blízkostí centra města s veškerou občanskou vybaveností v místě. Výhodou lokality je možnost celodenních výletů do nedalekého parku Divoká Šárka, na Podbabskou skálu, Nebušickou vyhlídku nebo koupání v přírodním koupališti Džbán. V této vynikající městské části se nachází několik mateřských a základních škol, tenisové kurty, golfové hřiště, wake park, sportovní klub, posilovny a mnoho dalších aktivit. V okolí je velký výběr restaurací, kaváren a vináren.

Dispozice bytu 2+kk zahrnuje otevřený prosluněný prostor obývacího pokoje s vybavenou kuchyní se spotřebiči a obývací částí s přímým vstupem na velkou terasu, samostatnou ložnici s přímým vstupem do šatny, vstup na balkón, vstupní chodbu se zabudovanými šatními skříněmi, prostornou koupelnu s vanou, samostatnou toaletu s umyvadlem zvlášť, podlahové vytápění v koupelně, samostatnou komoru - místo pro pračku a sušičku. K dispozici je sklep a parkovací místo.

Kompletní vybavení zahrnuje kuchyňskou linku v bílém designu s kombinací dřeva (myčka, lednice, mrazák, trouba, mikrovlnná trouba, indukční deska), podlahy v dekoru dřeva, jídelní stůl, sedací souprava, konferenční stolek, komoda, vybavená ložnice - nová manželská postel, prostorná šatna s přímým vstupem z ložnice, stropní osvětlení v celém bytě, pračka, dostatek úložných prostor.

Zálohové poplatky 5.000,-

k dispozici ihned


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1764

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

62,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

3. z 6

Sklep:

5,0 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti