28. pluku 128/12, Praha 10

PRODÁNO. Útulný světlý byt 2+kk, 57 m2, terasa, sklep, Praha 10 - Vršovice, ul. 28. pluku


57 m2
2+kk
7 250 000 Kč
PRODÁNO


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Útulný a velmi světlý byt 2+kk, s prostornou terasou, o celkové ploše 57 m2, umístěný v 5. patře rezidence Císařského pluku, na pomezí Vinohrad a Vršovic. Vysokou kvalitu bydlení zde podtrhuje privátní posilovna pro rezidenty, tichá zahrada s relaxační zónou ve vnitrobloku a také střešní terasa s výhledy do daleka.

Dům s výtahem a prvky funkcionalismu byl kompletně renovován v roce 2017, stejně jako byt samotný.

Byt má plochu 39,5 m2, přísluší k němu 16 m2 jihovýchodně orientovaná terasa přístupná z obou pokojů a sklepní kóje velikosti 1,4 m2 v suterénu domu.

Dispozici bytu tvoří vstupní chodba, obývací pokoj, kuchyňský kout, ložnice a koupelna s toaletou. Kuchyňská linka v bílém provedení má designové spotřebiče značky Gorenje. V koupelně se sprchovým koutem a toaletou je podlahové topení, v pokojích dřevěné podlahy. Velkoformátovými okny dopadá do interiéru mnoho světla, které bytu dodává velmi příjemnou atmosféru.

Lokalita dýchá jedinečnou atmosférou a historií. Parky a vzrostlé stromy se tu střídají s původní historickou zástavbou. V místě je kompletní občanská vybavenost, množství kaváren, restaurací, obchodů i možností zábavy; obchodní centrum Eden a Fortuna Arena je jen 10 min chůze. Přímo před domem je zastávka autobusu "Na Míčánkách", ze které je to jen 5 min na metro A "Želivského". Tramvajová zastávka "Čechovo náměstí" je v pěším dosahu 6 min. Parkování je možné v modré zóně před domem. PENB-D.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0533

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

57,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

6. z 6

Sklep:

1,4 m2

Energetická náročnost:

D


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti