Duslova 2075, Beroun

PRODÁNO. Zcela nový byt 3+kk, 86 m2, lodžie, sklep, parking, Beroun, ul. Duslova


86 m2
3+kk
9 200 000 Kč
PRODÁNO


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Zcela nový, velmi světlý byt 3+kk s prostornou lodžií, o celkové užitné ploše 86,1 m2, umístěný ve 3. patře novostavby klidného rezidenčního komplexu "Berounská Brána" postavené na úpatí lesního hřebene s rozhlednou, jen 5 minut chůze od centra Berouna a romantického nábřeží Berounky. K bytu přísluší sklep a vyhrazené parkovací stání u domu.

Komplex postavený v roce 2020 tvoří řadové rodinné domy, dvojdomy a bytové domy s privátními zahradami. Charakteristické pro všechny stavby je citlivé řešení detailů, vytříbený styl a vysoce nadstandardní kvalita použitých materiálů. Energetická náročnost budovy B - velmi úsporná!

Byt samotný nebyl dosud nikým užívaný, prodává se ve stavu v jakém byl převzat od developera. Nový majitel si tak může dotvořit interiér dle vlastního vkusu.

Dispozici bytu tvoří vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 ložnice, koupelna s vanou i sprchou a toaletou, další samostatná toaleta a také praktická komora. Lodžie 9,6 m2 s východní orientací a výhledy do daleka je přístupná z obývacího pokoje, obě ložnice směřují na západ, s výhledem do zeleně. Okna velkoformátová plastová s dvojsklem, podlahy laminátové a dlažba, vstupní dveře bezpečnostní. V bytě je nainstalované kouřové čidlo a přípojka na internet.

Beroun obklopují ze všech stran překrásné kopce a lesy protkané turistickými stezkami a cyklotrasami. Město má kompletní občanskou vybavenost a malebné historické centrum. K dispozici je kino, divadlo, galerie, krytý bazén, aquapark, lezecká stěna, zimní stadion, in-line dráha nebo mistrovské golfové hřiště. Kousek od domu je MŠ, ZŠ i gymnázium. Autem do Prahy jen 20 min, vlakem na Smíchov nebo na Hlavní nádraží rovněž 20 min.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0529

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

86,1 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

4. z 5

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Markéta Strápková


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti