Ve Smečkách 595/28, Praha 1

PRODÁNO. Byt 2+1, po rekonstrukci, 73m2, sklep, Praha 1-Nové Město, ul. Ve Smečkách


73 m2
2+1
8 800 000 Kč
včetně právního servisu a provize RK


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Kompletně zrekonstruovaný, stylový a vybavený byt 2+1, v osobním vlastnictví, umístěný v 1.NP činžovního domu z roku 1897, v samotném centru Prahy, v těsném sousedství Činoherního klubu, pouhou 1 minutu chůze od Václavského náměstí či Národního muzea. K bytu náleží také sklep v suterénu domu.

Byt má celkovou plochu 72,7 m2 a okna obou jeho pokojů směřují do privátního, tichého vnitrobloku se zelení a posezením. Původní vysoké stropní klenby dodávají bytu lehkost a styl. Jeho dispozici tvoří vstupní chodba, obývací pokoj, ložnice, kuchyně se všemi moderními spotřebiči (myčka, sporák, trouba, digestoř, lednice s mrazákem, mikrovlnka), koupelna se sprchou a pračkou, komora a samostatná toaleta. Pokoje jsou průchozí, viz. plánek ve fotkách.

Okna jsou dřevěná, stropy vysoké, na podlahách v obou pokojích jsou renovované parkety, ve zbývajících částech bytu PVC a dlažba. Topení lokální plynové wav v každé místnosti. Byt je vybaven protipožárními čidly. Dům je zabezpečen kamerovým systémem. Privátnost bytových jednotek je posílena mřížemi vedoucími ze vstupní části domu.

S ohledem na strategickou pozici v centru Prahy může být tato nemovitost také vhodnou investicí pro zřízení reprezentativních kanceláří.

Atraktivní lokalita s veškerou občanskou vybaveností. Obchody, restaurace, kavárny, divadla a historické památky v pěším dosahu. Skvělé dopravní spojení, do 3 minut chůze stanice metra všech tří linek i tramvajové zastávky. PENB-G.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0488

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

73,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

1.

Sklep:

2,5 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Markéta Strápková


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti