Sazovická 507/18, Praha 5

PRODÁNO. Rezervace. Skvělý byt 2+KK 60m2, balkon, garáž, Zličín


60 m2
2+kk
7 100 000 Kč
PRODÁNO


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Hledáme další byty v této lokalitě, rádi i Vám pomůžeme s prodejem.

Krásný byt 2+kk o vnitřní výměře 53 m2 + balkón 7m2, s garážovým stáním, v novostavbě z roku 2012 v oblíbené lokalitě Zličín.

Dominantou designově, plně zařízeného bytu ve 2. nadzemním podlaží je obývací pokoj s kuchyňským koutem (20,5 m2) a přístupem na balkon (6,7m2), dále zde najdete ložnici (12,3m2), koupelnu s vanou a WC (5,7 m2), předsíň a praktickou komoru (2,4 m2).
Orientace bytu je na východ (obývací pokoj) a sever (ložnice), byt díky velkým oknům poskytuje dostatek světla a zároveň příjemné klima i v letních horkých měsících.

Součástí prodeje je kromě garážového stání i moderní vybavení bytu - nadstandardní kuchyňská linka se spotřebiči (indukční deska, lednice s mrazákem, myčka, mikrovlnná a horkovzdušná trouba, digestoř), vestavěné skříně v předsíni, postel a další vybavení dle dohody.
Díky komoře a vestavěným skříním je v bytě dostatek úložných prostor.

Moderní zástavba, v okolí veškerá vybavenost, nákupní centrum Metropole Zličín, IKEA, školy i školky, pošta, dětská hřiště.
V okolí je ale také mnoho možností pro sportovní a relaxační aktivity, sportovní hala, park Na Prameništi, nedaleké rybníky a cyklpostezky.

Skvělá lokalita s výbornou dopravní dostupností. MHD se dostanete do centra do 30 minut, autobusová zastávka před domem, ale na metro Zličín dojdete i za pár minut pěšky. V blízkosti nájezd ha Pražský okruh a dálnici D5, rychlá dostupnosti na letiště.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

SSA1363

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

60,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

2. z 5

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

C


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti