Opatovická, Praha 1

PRODÁNO. Nadstandardní byt 2+kk po celkové rekonstrukci, 56 m2, Praha 1-Nové Město, ul. Opatovická


56 m2
2+kk
Na dotaz
PRODÁNO


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Atypický zajímavý byt s geniem loci stověžaté Prahy, situovaný v 5. patře vkusně zrenovovaného činžovního domu s výtahem, nacházející se v samotném centru města, jen pár kroků od Národního divadla, paláce Žofína nebo Tančícího domu.

Byt i dům jsou po celkové rekonstrukci.

Byt má plochu 56 m2 a dispozici 2+kk. Vyniká svou příjemnou atmosférou s poetickými výhledy na střechy a věžičky starobylé Prahy. V obývacím pokoji je vysoký lomený strop dodávající prostoru vzdušnost a styl. Světlo sem dopadá střešními ateliérovými okny orientovanými na západ. Atmosféru dotváří decentně bijící zvon z nedalekého kostela sv. Vojtěcha. Součástí pokoje je na míru zhotovený kuchyňský kout se všemi moderními spotřebiči. Ložnice je orientovaná východně, do romantického vnitrobloku. Přináleží k ní en-suite koupelna s vanou. Toaleta je samostatná. Byt je kompletně vybaven nábytkem - viz. foto. Klimatizace je v obou pokojích. Podlahy dřevěné a dlažba. Okna dřevěná. K bytu náleží sklep v suterénu domu. Byt je vhodný k trvalému bydlení, byl vždy v osobní přímé péči majitele a nikdy nesloužil ke krátkodobému pronajímání.

V rámci rekonstrukce domu byly vyměněné stoupačky, rozvody, střecha, fasáda, je zde nový výtah a točité prosklené schodiště.

Atraktivní lokalita centra Prahy disponuje veškerou občanskou vybaveností. Množství restaurací, obchodů i služeb, v kombinaci s historickými památkami a zajímavými zákoutími, se nachází v pěším dosahu. Stanice metra B "Národní" 5 minut pěšky, tramvajová zastávka pouhé 2 minuty. K dispozici ihned.

PENB-G (Energetický štítek nedodán majitelem nemovitosti).


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0450

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

56,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

6. z 7

Sklep:

2,0 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti