Masarykova 598/106, Rudná

PRODÁNO. Moderní atypický mezonetový byt 2+kk, 66m2, Rudná


66 m2
2+kk
5 300 000 Kč
PRODÁNO


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Moderní atypický mezonetový byt 2+kk s celkovou plochou 66 m2 nacházející se ve 2. a 3. patře bytového domu s výtahem, na ulici Masarykova, v Rudné, pouhých 8 min od Prahy.

Dispozici bytu tvoří ve spodním patře prostorná vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem a koupelna s rohovou vanou, wc a pračkou se sušičkou. V podkroví se nachází ložnice s pracovnou. V obou patrech je dostatek úložných prostor, nábytek byl vyrobený na míru. Podlahy plovoucí a dlažba, okna a interiérové schody jsou dřevěné. Dům má novou zateplenou fasádu, kamerové zabezpečení, vstup na čip, rezidentům je k dispozici společná kolárna a také venkovní vyhrazené parkování u domu.

Lokalita s kompletní občanskou vybaveností, v místě ZŠ, MŠ, pošta, městský úřad, knihovna, domov důchodců, Lidl, přímo v přízemí domu obchod s potravinami, přes ulici sport a wellness klub, dále tenisové a beachvolebalové kurty. Rychlým železniční i silniční spojení do centra Prahy, zastávka autobusu se nachází před domem. Nedaleko Rudné je přírodní chráněná krajinná oblast Křivoklátska a Českého Krasu. PENB-C


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0512

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

66,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

3. z 4

Energetická náročnost:

C


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Markéta Strápková


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti