Zlatnická 1129/8, Praha 1

PRODÁNO. Byt 1+kk po kompletní rekonstrukci, 36,4 m2, Praha 1-Nové Město


36 m2
1+kk
7 900 000 Kč
PRODÁNO


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Osobitý, útulný a velmi tichý byt 1+kk po kompletní rekonstrukci, v samém centru Prahy, u Petrského náměstí, v pěším dosahu památek, muzeí, divadel, stylových kaváren a restaurací, pouhé 3 minuty chůze od metra a dalších linek MHD.

Byt o ploše 36,4 m2 je situován ve 2. patře domu bez výtahu. SVJ tvoří tři samostatné domy seřazené směrem z ulice za sebou. Předmět prodeje se nachází v posledním, nejtišším domě a vchází se do něj průchodem přes vnitroblok. Vstup do domu je na čip a je zabezpečen kamerovým systémem.

Dispozici bytu samotného tvoří vstupní hala, koupelna se sprchovým koutem, separátní toaleta a prostorný a vzdušný hlavní pokoj. K bytu náleží i podíl na společných sklepních prostorách.

Byt byl kompletně a citlivě zrekonstruován, s důrazem na zachování původních prvků a sladění každého detailu. Majitel se o byt po celou dobu pečlivě staral a osobně v něm bydlel. Byt má nové rozvody elektřiny, vody, odpadů, dále nové obklady, dlažbu, sanitu, nový elektrobojler, nová špaletová dřevěná okna, bezpečnostní vstupní dveře a v neposlední řadě nábytek zhotovený na míru. Jsou zde vysoké stropy, na podlaze renovované parkety s pečetním lakem.

V interiéru upoutá pozornost luxusní tapeta William Morris ve viktoriánském stylu, s bordurou ručně kolorovanou boloňskou designérkou, Irmou Fiorentini. Nepřehlédnutelné jsou původní repasované dveře od pokoje, se starou ruční technikou ledování skla. Kovové konzoly na závěsy zhotovil umělecký kovář. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči Gorenje v řadě retro výborně ladí s interiérem bytu. Kapacita úložných prostor je dostačující pro 2 osoby. Celou atmosféru bytu dokonale podtrhuje decentně bijící zvon z blízké Petrské věže.

Vysoce atraktivní lokalita s veškerou občanskou vybaveností. Výborná dopravní dostupnost, v blízkosti stanice metra Náměstí Republiky a Florenc a také vlakového Masarykova nádraží. K relaxaci a odpočinku nedaleký park Lannova a samozřejmě romantické procházky po nábřeží Vltavy. PENB-G


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0509

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

36,4 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

3. z 4

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Markéta Strápková


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti