Šlikova 190/7, Praha 6

PRODÁNO. Prodej vybaveného bytu 1+kk, parkovací místo, sklep, Praha 6 - Břevnov


42 m2
1+kk
4 490 000 Kč


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Moderní, zařízený byt 1+kk 42m2 s větší vstupní chodbou situované ve 2.podlaží kompletně zrekonstruovaného činžovního domu jako rezidenčního komplexu s kamerovým systémem, podzemním parkováním a sklepem. Klidná lokalita s veškerou občanskou vybaveností v okolí, v rychlém dosahu centra Prahy, 3 minuty pěší chůze od stanice tramvaje 22 Marjánka a 10 minut od stanice metra A Malostranská.

Moderní byt tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s novou trendy kuchyní se všemi spotřebiči, jídelním koutem a pohovkou, dále ložnicová část, prostorná koupelna s kvalitním koupelnovým nábytkem, vana, toaleta s bidetovou sprškou, prostorná šatna s dostatkem úložných prostor. Vstupní chodba.

Kompletní vybavení zahrnuje dřevěné plovoucí podlahy, repasovaná špaletová okna, kompletně vybavená kuchyňská linka, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné úložné prostory zhotovené na míru, žaluzie na dálkové ovládání, spotřebiče třídy A+, pračka, kombinovaná trouba, UPC, Smart TV, sklep.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k poptávce po nájemních bytech s parkovacím místem v domě v lokalitě Prahy 6, Břevnova.

Velmi nízké poplatky za společné domovní služby 3.500 Kč měsíčně plus spotřeba energií.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0793

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

42,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

2. z 4

Sklep:

3,0 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti