Za Karlínským přístavem 699/10, Praha 8

REZERVACE. Pronájem bytu 2kk (65,3), parkovací místo, terasa, Karlín - Port Karolína


65 m2
2+kk
30 000 Kč


Představení nemovitosti

REZERVACE. Pronájem k okamžitému nastěhování prostorného, moderního vybaveného bytu 2+kk se zastřešenou a zastíněnou terasou (65,3m2) s výhledy do klidného vnitrobloku, s parkovacím místem v ceně nájemného v 3.podlaží nového bytového komplexu Port Karolína s recepcí a ostrahou postaveného na atraktivním místě přímo u Vltavy, v atraktivní a žádané čtvrti Karlín poskytující vše potřebné.

Dispozici bytu 2kk tvoří velkorysý otevřený koncept obývacího pokoje a kuchyně s jídelnou s přímým vstupem na terasu, ložnice, koupelna s vanou, samostatné WC s umyvadlem, místnost pro pračku a sušičku, vstupní chodba.

Vybavení: klimatizace, kompletně vybavená kuchyňská linka, exteriérové žaluzie, jídelní posezení, myčka, pračka, sušička, nábytek, manželská postel, sedací souprava. Parkovací místo v ceně. Vybavení odpovídá fotodokumentaci.

Mimořádně atraktivní a žádaná turbulentně se rozvíjející lokalita Rohanský ostrov, kde vzniká vysoce moderní rezidenční čtvrť navazující na tradiční Karlínskou zástavbu s veškerou infrastrukturou včetně kvalitních restaurací, trendy bister, útulných kaváren. Centrum je rychle dosažitelné pěšky. Výborná dostupnost samozřejmě metrem či tramvají v minutové pěší vzdálenosti od domu.

Užitná plochy bytu 65,3 m2 (byt 59,3 m2 + balkon 6 m2) + úložný prostor.

Poplatky 3139,- Kč včetně vody, tepla, parkovacího místa + reálná spotřeba energie na nájemce.

K dispozici od 01.04.2024


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1594

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

65,3 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

3.

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti