Kačírkova 933/3, Praha 5

PRONAJATO Pronájem bytu 2kk Rezidence Waltrovka (58,6m2), terasa, Praha 5


58 m2
2+kk
33 000 Kč za měsíc
PRONAJATO


Představení nemovitosti

PRONAJATO Pronájem slunného, moderního a vybaveného bytu 2+kk s velkou rohovou terasou (58,6m2) v 4.podlaží prestižní nízkoenergetické (A) bytové rezidenci Waltrovka s nízkými provozními náklady, umístěné na Praze 5, v pěší dostupnosti stanice metra Jinonice (linka B).

REZIDENCE WALTROVKA kombinuje moderní svět funkčnosti, užitkovosti a služeb se zelení, pohodlím, komfortem a relaxací, zachovávající si charakter původní oblasti včetně několika historických budov a komunikace. Perfektně kombinuje výhody klidného rezidenčního bydlení za Prahou s absolutní blízkostí centra města s veškerou občanskou vybaveností v místě.

Dispozice bytu 2+kk zahrnuje otevřený rohový prostor obývacího pokoje s kompletně vybavenou kuchyní spotřebiči a obývací částí s přímým vstupem na terasu orientovanou na jihozápad, ložnice, vstupní chodba se zabudovanými šatními skříněmi, prostorná koupelna s vanou, podlahové vytápění v koupelně.

Kompletní vybavení zahrnuje vybavenou kuchyňskou linku v bílém designu, lednice s mrazákem, pečící mikrovlnná trouba, indukční varná deska, dostatek úložných prostor - šatní skříně v chodbě.

Součástí rezidenčního komplexu Waltrovka je supermarket, lékárna, soukromá poliklinika, pošta, několik kaváren, cukrárna, restaurace, květinářství, park a venkovní posilovna. V pěší dostupnosti je stanice metra Jinonice (linka B).

Nízké poplatky 3 704,- Kč + zálohy na energii 1 190,- Kč.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1599

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

58,6 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

4.

Sklep:

5,9 m2

Energetická náročnost:

A


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti