Pod kaštany, Praha 6

Byt 3+kk (143 m2) k pronájmu


143 m2
3+kk
55 000 Kč


Představení nemovitosti

Pronájem nezařízeného bytu o dispozici 3+kk s celkovou plochou 143 m2, situovaný ve 4. patře zrenovované budovy s výtahem v ulici Pod Kaštany, v prestižní čtvrti Prahy 6 - Bubeneč.

Bytová jednotka nabízí vstupní chodbu, velmi vzdušný obývací pokoj s mírně sešikmenými stropy se střešními okny, jídelní část a moderní kuchyňský kout, hlavní ložnici s vlastní koupelnou (s vanou, dvěma umyvadly a toaletou), druhou ložnici, oddělenou koupelnu (se sprchovým koutem a umyvadlem), samostatnou toaletu a komoru.

Další vybavení bytu: kuchyňská linka včetně lednice s mrazákem, sklokeramické varné desky, elektrické trouby, myčky a digestoře; vestavěné skříně, možnost instalace pračky a sušičky, příprava pro vysokorychlostní internet, videotelefon, dřevěné podlahy a dlažba. V ceně nájmu je zahrnut 1 sklep a 1 garážové stání, druhé parkovací stání za extra příplatek 4.000,- Kč/měsíc včetně 21% DPH. Byt se nabízí nezařízený, za zvýšené nájemné je možno zařídit. Z důvodu většího počtu schodů při příchodu do jednotky není vhodný pro rodiny s dětmi mladšími tří let (děti s kočárkem). Nemovitost je nevyhovující pro zájemce se zvířaty.

Vila Bianca je tvořena 6 novými budovami, které jsou seskupeny kolem 1 modernistické budovy, navržené architektem Janem Kotěrou na počátku 20. století. Byty v rezidenci jsou provedené ve vysokém standartu za použití těch nejkvalitnějších materiálů.

Měsíční nájemné ve výši 55.000,- Kč/měsíc + poplatky 15.000,- Kč/měsíc.
Energetická náročnost G (nedodáno)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

VPE0019

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

143,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

smíšená

Podlaží:

4. z 4

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti