Sanderova 1616/12, Praha 7

REZERVACE - Moderní zařízený byt 2+kk, 58,6 m2, balkon, parking, Praha 7-Holešovice, Sanderova ul.


58 m2
2+kk
29 000 Kč za měsíc
+ služby 6.000 + elektřina + kauce + provize RK


Představení nemovitosti

REZERVACE - Plně zařízený moderní byt 2+kk s balkonem, situovaný v 8. patře prestižního rezidenčního komplexu Marina Island na holešovickém poloostrově přímo u řeky Vltavy, pouhých 8 minut od centra Prahy. K bytu náleží sklep a parkovací stání v suterénu domu.

Součástí rezidence je ostraha 24/7, recepce, fitness, privátní udržovaná zahrada s jezírky, místo na grilování, parkování pro hosty, ruční myčka aut, půjčovna kol a služba čištění oděvů.

Celková plocha bytu je 58,6 m2 a jeho dispozici tvoří obývací pokoj se sedací soupravou a konferenčním stolkem, jídelní část s kuchyňským koutem vybaveným spotřebiči nejvyšší třídy značky Bosch - lednice, mrazák, myčka, indukční varná deska, parní trouba, digestoř. V ložnici je pohodlné dvoulůžko a prostorná šatní skříň. Balkon s plochou 5 m2 je přístupný z obou pokojů, s výhledem přímo na řeku, orientace na východ. V koupelně je umístěná vana a toaleta. Komora kombinuje úložné prostory s tech. místností (pračku lze po dohodě doplnit k vybavení). Podlahy dřevěné z běleného dubu a dlažba, velkoformátová 3-vrstvá okna dodávající bytu vzdušnost a příjemnou atmosféru.

Jedinečná atraktivní lokalita pražských Holešovic. Na jedné straně klid, soukromí, kouzlo řeky, příroda. Na straně druhé blízká dostupnost města s pracovními příležitostmi, obchody, kavárnami a mnoha možnostmi kulturního i sportovního vyžití. Přímo za domem vede cyklostezka do Tróje.

Kauce 1 měsíční nájem včetně služeb, tj. 35.000 Kč. Elektřina s přepisem na nájemce. Určeno pro zájemce o dlouhodobý pronájem, bez domácích mazlíčků.

K dispozici od 20.4.2023. Prohlídky možné ihned.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0548

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

58,6 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

smíšená

Podlaží:

9.

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti