Křížová 3332/39, Praha 5

PRODÁNO. Prodej bytu 2kk (118m2), terasa, parkovací místo, Praha 5 - Smíchov


118 m2
2+kk
10 850 000 Kč


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Moderní, klimatizovaný vybavený byt 2kk (64m) s krásnou terasou (53m2) s výhledy na dominanty Prahy i uklidňující zeleň přináší tento byt zcela oprávněně, situovaný ve 3. podlaží menší nízkoenergetické (A) bytové rezidence (2017) s výtahem v atraktivní a žádané lokalitě čtvrti Smíchov. K bytové jednotce náleží parkovací místo v suterénu domu. Komorní bytová rezidence splňuje svojí koncepcí požadavky na maximální estetické pojetí a na užitnou hodnotu kvalitní architektury.

Veškeré použité vybavení a materiály odpovídají nejnáročnějším představám o moderním bydlení. Celý byt je vybaven systémem inteligentní domácnosti LOXONE, který umožňuje dálkové ovládání vytápění a klimatizace, zatahování závěsů, odvětrání, napojení na meteostanici a PCO s možností řízení přes iPad, tel apod. Vyniká unikátními technologiemi, praktickým řešením prostor včetně vytápění celého objektu tepelným čerpadlem země-voda.

Interiér bytu tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s vybavenou kuchyní ve vanilkovém designu a jídelnou s přímým vstupem na jihovýchodně orientovanou prostornou terasu s neopakovatelnými výhledy na panorama Prahy. Dále koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatná toaleta, ložnice s výhledem do zeleně a výstupem na terasu, vstupní chodba se zabudovanými šatními skříněmi, úklidová místnost - komora pro pračku. Internet, kabelová televize

Vybavení zahrnuje - kuchyňská linka, jídelní stůl s posezením, hliníková okna s izolačními trojskly s dokonalým zvukovým útlumem, předokenní polohovatelné žaluzie po celém bytě, zátěžové vinylové podlahy v dekoru dřeva, automatická rekuperace, podlahové vytápění, stropní chlazení. Parkovací místo v suterénu.

Zajímavá příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klienty po nájemních bytech menší dispozice v rychlém dosahu centra.

Komorní bytový projet se nachází na jedinečném místě nedaleko původní vilové zástavby Smíchova převážně z přelomu 19. a 20. století, nedaleko populárního parku Santoška v jihozápadní části Smíchova v Praze. Veškerá občanská vybavenost je přitom na dosah ruky. Obchodní centrum Nový Smíchov v docházkové dostupnosti, stejně jako zastávky MHD, bus, tramvaj a stanice metra Anděl v minutové pěší vzdálenosti, či napojení na hlavní silniční tahy.

Velmi nízké provozní náklady 4 200,- - energetická náročnost budovy je A.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1690

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

118,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

3. z 5

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

A


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti