Dlouhá 923/5, Praha 1

PRODÁNO. Luxusní byt 3+kk s balkonem, Praha 1, Dlouhá


122 m2
3+kk
Na dotaz
info o ceně v RK


Představení nemovitosti

PRODÁNO.
Zcela nový, kompletně a nákladně zrekonstruovaný, luxusní apartmán 3+kk s balkonem a výhledem na Staroměstské náměstí a pomník Mistra Jana Husa, s jedinečnou atmosférou luxusu, v moderním, designovém pojetí prvorepublikového stylu s důrazem na zachování původních prvků. Apartmán je umístěný v renovovaném činžovním domě z r. 1940, umístěný na jedné z nejprestižnějších pražských adres v luxusní lokalitě v minutové vzdálenosti od Staroměstského náměstí v Dlouhé ulici s působivým geniem loci.

Velkorysou dispozici luxusní bytové jednotky v nadstandardním pojetí tvoří otevřený koncept společenské zóny bytu s prostornou kuchyní, jídelnou a obývací částí s posezením pro více osob. Dále samostatná hlavní ložnice s en-suite koupelnou s vanou, dále druhá ložnice, také s en-suite koupelnou, samostatná toaleta pro hosty zvlášť. Vstupní hala se zabudovanými šatními skříněmi z masivu rozšiřuje dostatek úložných prostor.

Dle architekta navržený nadčasový interiér dokonale splňuje nároky na nejvyšší požadavky luxusního bydlení spojené s praktickým využitím a možností flexibilního využití uvedených prostor. Nadstandardní vybavení zahrnují velkoformátové obklady del Conca Boutique Armani, zakázkové dubové podlahy značky Prince Parket, kartáčovaný olej, nadstandardní obložení v dubu, kompletně vybavená kuchyňská s vestavěnými spotřebiči Bora a AEG, pracovní deska – bračský kámen (stejný je použit na budově parlamentu ve Vídni či Bílém domě ve Washingtonu), sanita Agape, Paffoni, Kaldewei, Hüppe, designové osvětlení od společnosti Moooi, Foscarini a Modular. Zhotovený nábytek na míru showroom Koncepti. Ručně vyráběné úchytky Baccman & Berglund. Klimatizace Toshiba v každé místnosti rafinovaně umístěná v obložení.

Prestižní adresa v centru Prahy, v samém srdci města a mnoha luxusních obchodů, vyhledávaných barů a kvalitních restaurací, bohaté možnosti kulturního i společenského vyžití. Zároveň v těsné blízkosti významných historických památek a je zcela ojedinělou nabídkou v této lokalitě.

Lokalita vyniká veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní obslužností (jen pár minut chůze od zastávky tramvají a stanice metra Staroměstská.)

Možnost pronájmu parkovacího místa v blízkém Rudolfinu nebo hotelu InterContinental.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0743

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

122,3 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

2. z 5

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti