Sanderova 1616/16, Praha 7

PRODÁNO. Luxusní byt 3+kk s výhledem na řeku, 118m2, 2 terasy, parking, sklep, Praha 7-Holešovice


118 m2
3+kk
Na dotaz
PRODÁNO


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Luxusní byt 3+kk se dvěma terasami, garážovým parkovacím stáním a sklepem, umístěný ve 3. patře prestižního rezidenčního komplexu Marina Island na holešovickém poloostrově, v bezprostřední blízkosti řeky Vltavy.

Rezidence vyniká kvalitou použitých materiálů, vysokým standardem provedení a nadstandardním servisem v podobě služeb recepce, ostrahy 24/7, privátního fitness, ruční myčky aut, čistírny oděvů, půjčovny kol. Součástí komplexu je také upravená zahrada s jezírky, místem pro grilování i hracím koutem pro děti.

Dispozici samotného bytu tvoří vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 ložnice, koupelna s vanou, sprchou a wc, další samostatná toaleta a také technická místnost. Byt má celkovou plochu 118 m2, z toho 21 m2 připadá na dvě terasy s celoskleněným zábradlím pro dokonalý výhled. Z obývacího pokoje vede terasa orientovaná na východ, z obou ložnic je pak možný vstup na terasu západní.

Otevřený koncept obývacího pokoje je přes jídelní část elegantně propojen s kuchyňským koutem designovaným v industriálním stylu. Linka má speciální kamennou desku, nábytek je v dekoru bílého betonu a spotřebiče nejvyšší třídy značky Bosch. Zařízení bytu je celkově minimalistické, špičkové kvality. Je zde dost místa pro individuální řešení úložných prostor. V ložnici je prémiová manželská postel značky Hülsta.

Podlahy jsou dřevěné v kombinaci s velkoformátovou dlažbou, v koupelně je podlahové topení. Energeticky úsporná 3-vrstvá okna osazená exteriérovými hliníkovými žaluziemi a vysoké stropy dodávají bytu vzdušnost a příjemnou atmosféru. V každém pokoji jsou umístěné počítačové a tv rozvody. Vzduchotechnika a příprava pro klimatizaci je samozřejmostí.

Lokalita bývalého holešovického přístavu s unikátním geniem loci zaručuje komfortní romantické bydlení i pro ty nejnáročnější. Na jedné straně klid, soukromí, kouzlo řeky, příroda. Na straně druhé ruch města s obchody, kavárnami, kluby, výstavními prostory a dalšími možnostmi kulturního a sportovního vyžití. V pěším dosahu golfový driving range, přímo za domem cyklostezka do Tróje. Kompletní občanská vybavenost v místě. PENB-B


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0507

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

118,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

4. z 9

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti