U starého hřbitova 40/6, Praha 1

PRONAJATO Pronájem obchodní prostory (168 m2) Josefov, U starého hřbitova Praha1


70 000 Kč
PRONAJATO


Představení nemovitosti

PRONAJATO Prostorově velkorysé obchodní prostory 168m2 s možností flexibilního využití k pronájmu v přízemí a suterénu rekonstruovaného domu, s přímým vstupem z hlavní ulice U starého hřbitova, v centru Prahy v Josefově, v atraktivní lokalitě v sousedství exkluzivní Pařížské ulice, pár kroků od nábřeží Vltavy a Staroměstského náměstí se stanicí metra v minutové vzdálenosti. Dům má klasicistní fasádu a je po kompletní rekonstrukci.

Dispozici prostoru s flexibilním využitím velikosti 168 m2 s přímým vstupem z hlavní ulice U starého hřbitova tvoří samostatný nebytový prostor, chodba, sklad, technické zázemí, kuchyňka, samostatná toaleta. Jednotka nabízí velké možnosti využití - showroom, obchod, sídlo firmy - kanceláře, kosmetický salon, kadeřnický salón apod.

Prestižní lokalita: v minutové vzdálenosti historické Staroměstské náměstí, Pařížská ulice, nebo nábřeží Vltavy. Kompletní vybavenost v místě včetně množství restaurací, trendy bister, kaváren, luxusních hotelů a obchodů. Výborná dopravní dostupnost autem i hromadnou dopravou – v blízkosti tramvajových zastávek a stanice metra Staroměstská a Náměstí Republiky (trasa B). Snadné napojení na rychlostní silnici D8, vnitřní pražský okruh a do centra města.

Vybavení a služby:
Keramické dlažby v přízemí
Vytápění plynovým kotlem
Okna s kvalitní izolací tepla a hluku

K dispozici ihned.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1273

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

168,0 m2

Vlastnictví:

Družstevní

Budova:

cihlová

Podlaží:

1. z 6

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti