Korunní 588/4, Praha 2

PRONAJATO Pronájem prostorného bytu jako reprezentativního sídla společnosti, firmy 4+1 (117,5m2), Vinohrady - Korunní


33 000 Kč
PRONAJATO


Představení nemovitosti

PRONAJATO Pronájem prostorného, reprezentativního a noblesního bytu 4+1(117,5m2) jako sídla společnosti, zázemí firmy, notáře, advokátní kanceláře po kompletní rekonstrukci (2015) ve 3.podlaží zrenovovaného činžovního domu s výtahem, se zachovanými původními prvky. Mimořádně atraktivní a žádaná lokalita přímo u náměstí Míru v minutové vzdálenosti na metro (stanice metra Náměstí Míru) a tramvajovými spoji, s veškerou občanskou vybaveností v místě.

Velkorysý interiér s původními prvky(původní dřevěné parketové podlahy, špaletová repasovaná okna, freska na stěně, vysoké stropy) tvoří 4 prostorné průchozí pokoje, samostatná, kompletně vybavená kuchyň s oknem a jídelním prostorem. Vstupní hala a technická místnost. Velkorysá koupelna po kompletní rekonstrukci s sprchovým koutem (boxem se sedátkem). Extra toaleta s umyvadlem zvlášť.

Vybavení zahrnuje kvalitní materiály a špičkové zpracování s důrazem na zachování původních prvků, vysoké stropy, dubové parkety, velkoformátová dlažba na toaletě a v koupelně, bezpečnostní vstupní dveře, kompletně vybavená kuchyňská linka se všemi spotřebiči, nový plynový kondenzační kotel ( pravidelně servisovaný revizním technikem).
Poplatky 1 500,- + energie na nájemce

K dispozici ihned.

Prestižní lokalita pražských Vinohrad disponuje veškerými službami a výborným spojením MHD do centra metropole. Jen pár kroků od polohy bytu, se nachází nepřeberné množství kaváren a restaurací, populární tradiční trh na nám. Jiřího z Poděbrad, velký výběr školek, škol, divadlo Na Vinohradech a v pěší vzdálenosti oblíbené Riegrovy sady.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1608

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

117,5 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

3. z 6

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti