Prodej aparmánů Turecko Mahmutlar

Prodej bytu 3+kk, 125m2 s balkonem, Mahmutlar - Rezidence Soysal, Turecko


125 m2
3+kk


169 000 EUR


Představení nemovitosti

Prodej bytu 3+kk v městečku Mahmutlar, nacházející se v turecké provincii Antalya. Moderní, vkusný a zcela zařízený byt s krásnými výhledy je vzdálen od moře pouhých 300m. Byt se nachází v Rezidenci Soysal, v 7. podlaží budovy, která má celkem 13 podlaží.

Dispozici bytu 3+kk o velikosti 125m2 tvoří velkorysý otevřený koncept obývacího pokoje a kuchyně s jídelnou s přímým vstupem na balkon, dvě ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC, vstupní chodba. V rezidenci lze využít tenisový kurt, bazén, fitness, saunu, dětské hřiště a parkoviště.

Mahmutlar leží asi 10 kilometrů východně od známého letoviska Alanya a patří k těm menším a klidnějším resortům v oblasti jižního pobřeží Turecka (Turecká riviéra). Oblast nabízí různé možnosti volnočasového vyžití - pláže/moře, lodě, rybaření, bary, restaurace, vodní sporty, rafty, turistiku, aktivity pro děti (množství dětských hřišť), safari, sport (jogging, cyklistika, kolečkové brusle, fitcentrum), golf. Ve městě jsou dostupné veškeré standardní služby, jako je banka, obchody, restaurace, pošta, thajské masáže, manikúra, pedikúra, aj.

Byt je díky své poloze a vybavení vhodný k investičnímu záměru. Nádherná krajina mezi pobřežím a horami se nachází letecky jen 5 hodin z Prahy.

V létě rekreanti přijíždí do příměstského resortu zejména za sluncem a odpočinkem na pláži spojeným s koupáním ve Středozemním moři. V zimě je zde veliký zájem o pohoří Taurus, kde lze na lyžích sjíždět kopce pohoří.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

JVA0170

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

125,0 m2

Vlastnictví:

Jiné

Budova:

skeletová

Podlaží:

7. z 13

Energetická náročnost:

G



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti