Ke kapslovně 2855/3, Praha 3

REZERVACE. Prodej mezonetu 3kk (128,38m2), terasa, parkovací místo sklep, CENTRAL PARK


128 m2
3+kk
13 900 000 Kč


Představení nemovitosti

REZERVACE. Moderní, jihozápadně orientovaný klimatizovaný mezonetový byt 3kk(128,38) s terasou, parkovacím místem v ceně a výhledy do vnitrobloku se vrostlou zelení a upraveným parkem ve 2.podlaží oblíbeného rezidenčního projektu Central Park s 24-hodinovou recepcí, výtahem a upraveným atriem ve vyhledávané lokalitě Žižkova nedaleko centra Prahy, v blízkosti parku Parukářka. V celém areálu střeženém kamerovým systémem i ostrahou je k neustále dispozici údržba pro případ technické poruchy. Vstupy do komplexu pouze na bezpečnostní čip. Rezidenti mohou využívat pečlivě udržovanou uzavřenou soukromou zahradu s kurtem a hřištěm. Kupní cena zahrnuje dvě parkovací místa a sklep v podzemních garážích domu. Vynikající dopravní dostupností do centra je zajištěna díky četným tramvajovým spojům přímo před rezidencí a nedalekým stanicím metra Želivského a Flora. V okolí veškerá občanská vybavenost školy, mateřské školy, poliklinika, pošta, obchody a restaurace, divadla, kina a kluby. Pouhých pět minut chůze vám zabere pěší cesta do obchodního centra Palác Flóra.

Interiér prostorného mezonetového bytu tvoří (obývací pokoj s kuchyní jídelnou, dvě ložnice, dvě koupelny, technická místnost, chodba) otevřený a velkorysý prostor obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Dominantním prvkem bytu je jihozápadně orientovaná slunná terasa s posezením a grilem s krásnými výhledy do zeleně. Dále plně vybavená kuchyňská linka s jídelnou, ložnice se sen suit koupelnou a samostatnou toaletou. Pracovna, ložnice se sun suit koupelnou, samostatnou toaletou, prostorná koupelna s vanou, samostatná toaleta s umyvadlem zvlášť, technická místnost pro pračku a sušičku/ úložná komora a vstupní chodba.

Vybavení bytu zahrnuje kompletně vybavenou kuchyňskou linku všemi spotřebiči v bílém designu, dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba v koupelně a na toaletě, bezpečnostní vstupní dveře, dostatek úložných prostor, pračka, sušička, myčka, videotelefon, alarm.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v této žádané lokalitě Prahy, na rozhraní Prahy a Žižkova.

Kupní cena zahrnuje dvě parkovací stání v suterénu domu a prostorný sklep.
Bytová jednotka 114,86m2, terasa13,52m2, sklep 7,68m2


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1693

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

128,4 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

2. z 9

Sklep:

7,7 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

C


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti