Československého exilu 1888/4, Praha 4

VANGUARD Prague - luxusní lofty

Vanguard loft 3kk (131,4m2), terasa, dvě parkovací místa, sklep,


131 m2
3+kk
37 761 000 Kč
včetně vybavení


Představení nemovitosti

Reprezentativní, naprosto unikátní, luxusní loftový, kompletně vybavený dle návrhu Ivanky Kowalski, 3+kk (131,4m2 m2) loft s terasou, dvěma parkovacími místy v kupní ceně v projektu Vanguard s neopakovatelným geniem loci původní industriální budovy bývalé modřanské Microny zrekonstruovaného tak, aby si zachovala svůj surový a industriální ráz. Kupní cena zahrnuje kompletní vybavení dle fotodokumentace.

Montovaný, nízkoenergetický železobetonový skelet, nadstandardní pevnost a výška podlaží až 4,5 m v Praze Modřanech. Industriální ráz dává Modřanům neopakovatelnou atmosféru. Modřany se staly historicky významnou průmyslovou částí Prahy se snadným spojením do centra. Strojírny, cukrovar, závody Sigma, Mikrotechna i legendární čokoládovny Orion se podepsaly na neotřelé atmosféře této městské čtvrti. Industriální budova projektu Vanguard , která nemá v České republice obdoby v Praze je projekt se špičkovými, nadčasovými technologiemi a luxusními materiály a zároveň ukázkovým designem s nadstandardními concierge službami pro ty nejnáročnější rezidenty. Vyškolený personál dokáže 24 hodin 7 dní v týdnu samostatně řešit vše potřebné dle individuálních potřeb rezidenta. Přebírání došlých balíčků a pošty, zajištění hlídání a venčení domácích mazlíčků, péči o květiny v bytě, zařízení nákupu s donáškou, zajištění vyzvednutí dětí ze školy či kroužků, objednávku letenek, dovolené na míru nebo VIP vstupenek na koncerty a sportovní utkání, objednávku praní nebo žehlení, rezervace restaurace či třeba servis a mytí auta. Také zajistí například konfiguraci vaší TV, počítačů.
Vanguard přináší rezidentům zcela výjimečné zázemí. Designové wellness, prosklený bazén, terasy se zelení, panoramatická střešní sauna a nespočet dalších benefitů.

Dispozice bytu 3+kk zahrnuje vstupní část, otevřený, velkorysý prostor obývacího pokoje s kuchyní v šedém designu a jídelnou s přímým vstupem na terasu s posezením a výhledy do okolí, dále ložnice, koupelna, (vana, sprchový kout), samostatná toaleta, bidet, dostatečné množství úložných prostor.

Kompletní nadstandartní vybavení dle fotodokumentace.

Modřany jsou vyhlášeným rájem sportovců. Jedna z nejoblíbenějších pražských stezek A2 vede po pravém břehu Vltavy z Mánesa okolo Podolské vodárny, nádraží Praha-Modřany, ke Zbraslavskému mostu a dále přes osadu Jarov do Vraného nad Vltavou. V těsné blízkosti projektu Vanguard devítijamkové hřiště Golf & Country Hodkovičky s možností hry po celý rok. V blízkosti oblíbená a vyhledávaná gastronomie - loď Rosmarina s několika koncepty. Od Á la Carte restaurace, přes VIP Lounge až po Beer Garden. Stylové řeznictví BejkBuu, rybí restauraci Deco, Jemný bistro s atmosférou berlínských podniků, Kavárnu v Exilu, skvělé místo nejen pro snídani a italskou restauraci SaSy. Re s jejich originální pizzou z pravé neapolské pece.

Z Modřan máte městský vnitřní okruh Prahy na dosah. Na jedné z dopravních tepen se ocitnete za pár minut. Vydejte se směrem na Smíchov a Hradčany, nebo naopak z Prahy ven. MHD několik minut pěší chůzí a jste v centru.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1741

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

131,4 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

7. z 14

Energetická náročnost:

A


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti