Rubešova 2576/11, Praha 2

PRODÁNO. Prodej zařízeného bytu 2+kk Rezidence U Muzea, parkovací místo


67 m2
2+kk
14 500 000 Kč


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Prodej zcela nového luxusního bytu 2+kk s parkovacím místem a prostorným sklepem v Rezidenci U Muzea, která je komorním bytovým projektem v prestižní lokalitě historického centra Prahy. I přes umístění v pulsujícím srdci metropole přímo nad přestupní stanicí metra Muzeum, je zcela nový byt orientován do klidné ulice bez dopravního ruchu. Díky všem těmto výhodám je Rezidence U Muzea unikátním bydlením v novostavbě v centru Prahy. Bydlet v novém bytě více v centru už zkrátka nelze.

Luxusní byt i společné prostory charakterizuje použití exkluzivních materiálů nejvyšší kvality. Vybavení zahrnuje klimatizaci, podlahové vytápění, podlahy z masivu, luxusní koupelnu, hliníková okna se žaluziemi, parkovací stání a prostorný sklep. Bezpečnost rezidentů a jejich majetku zajišťuje zabezpečovací systém s pohybovými čidly umístěný v celém bytě, garážích a bezpečnostní vstupní dveře.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klienty po nájemních bytech v této mimořádně atraktivní lokalitě Vinohrad, Nového města v dosahu centra, všech služeb a možností kulturního a sportovního vyžití.

Interiér bytu tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s jídelním prostorem a velkými okny a plně vybavenou kuchyní, samostatné ložnice, plně vybavená koupelna se sprchovým koutem a toaletou a velká vstupní hala.

Kompletní vybavení zahrnuje plně vybavenou kuchyňskou linku se všemi spotřebiči, jídelní stůl se židlemi, koženou sedací soupravu, TV, manželskou postel, zabudované šatní skříně zhotovené na míru, kvalitní materiály, luxusní velkoformátové dlažby v koupelně, velká hliníková okna a na uliční straně s předokeními žaluziemi, dřevěné temperované podlahy, bezfalcové zvýšené interiérové dveře, vytápěné podlahy, termoizolační dvojskla, centrální plynové vytápění, žulová pracovní deska v kuchyni, myčka, pračka, indukční varná deska, videotelefon, vstup do budovy na čip.
Poplatky za společné služby 5.500 Kč, zálohy na spotřebu energií se hradí zvlášť.

Kupní cena zahrnuje parkovací místo v suterénu domu a prostorný sklep.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1564

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

67,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

4. z 7

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti