Střešovická 465/49, Praha 6

REZERVACE Prodej bytu 2kk, terasa, parkovací místo, Ořechovka - Rezidence Maison


73 m2
2+kk
9 950 000 Kč
REZERVACE


Představení nemovitosti

REZERVACE
Prodej zcela nového prémiového bytu 2kk (73,8m2 - 68,2byt + 5,5terasa) s rekuperací, terasou, s parkovacím místem a sklepem v bytové, nízkoenergetické (B) Rezidenci Maison s recepcí, ostrahou, v prestižní pražské rezidenční lokalitě Prahy 6 Ořechovce, místo, které je domovem mnoha slavných vil, místo s nezaměnitelným geniem loci. Všechny přístupy do domu a garáži jsou zabezpečeny čipovým přístupovým systémem a zvonky u vchodů jsou vybaveny videotelefonem. 24/7 služba na recepci areálu poskytuje základní concierge služby, kamerový systém v podzemních garážích a společných prostorech.

Byt 2kk s terasou (dispozice zahrnuje otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyní, jídelnou, ložnice, koupelna s vanou, toaleta) v rezidenčním projektu MAISON Ořechovka je navržen v nejvyšším standardu PREMIUM a zahrnuje dřevěné podlahy, značkové zařizovací předměty v koupelnách a na WC, velkoformátová dlažba a obklady, hliníková okna s izolačním trojsklem, bezfalcové vnitřní dveře, sádrové omítky. Pro zajištění příjemného klimatu a soukromí budou veškerá okna vybavena elektricky ovládanými exteriérovými žaluziemi.

Mimořádné umístění Rezidence Maison nabízí klidné bydlení ve velmi atraktivní lokalitě, která je žádaná nejenom díky své historii a slavné vilové zástavbě, ale také díky blízkosti Hradčan, centra Prahy 6 a Prahy 1. Procházkou po Ořechovce objevíte mnoho zajímavých míst, zákoutí, odpočinete si pod platanovou alejí nebo v nedalekých parcích, můžete jít s přáteli na vychlazené plzeňské pivo či sklenku vína do místní hospody nebo restaurace.

Praha 6 Střešovice a Ořechovka jsou známy pro svou nezaměnitelnou atmosféru místa, kde se může zdát, že se zastavil čas, ale kde je bezpečno, dostupná infrastruktura. Díky této poloze MAISON Ořechovka nabízí úžasné bydlení v lokalitě plné historie a klidné atmosféry.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klienty po nájemních bytech v této mimořádně atraktivní lokalitě Prahy 6 v dosahu centra, všech služeb a možností kulturního a sportovního vyžití.

Energetická náročnost B.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1581

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

73,8 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

1. z 4

Sklep:

6,0 m2

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti