Heřmanova 595/50, Praha 7

REZERVACEProdej kompletně rekonstruovaného, krásného bytu 2kk (44,1m2), sklep, Letná, Praha 7


44 m2
2+kk
9 850 000 Kč


Představení nemovitosti

REZERVACEKompletně a nákladně zrekonstruovaný, luxusní byt 2kk v osobním vlastnictví v nadstandardním vybavení v kupní ceně, je umístěn ve 3.podlaží činžovního domu s výtahem po kompletní rekonstrukci (nová dřevěná okna, nové rozvody, výtah) v atraktivní a oblíbené lokalitě v Praze na Letné.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klienty po nájemních bytech 2kk na Letné v atraktivní lokalitě s rychlým dosahem do centra.

Dispozici bytu v 3. podlaží tvoří otevřený koncept obývacího pokoje s otevřenou kuchyní, jídelnou dále ložnice, koupelna s prostorným sprchovým koutem, toaletou, vstupní hala.

Nadstandartní vybavení zahrnuje původní prvky bytu - vysoké stropy, nová špaleto okna a zárubně, kompletně vybavenou kuchyňskou linku, pracovní deska z přírodního kamene, podlahy z masivu, koupelnách velkoformátová dlažba. Vytápění plynem - centrální kotelna v domě.
Součástí kupní ceny je prostorný sklep a parkovací místo pro dvě motorky umístěné ve vnitrobloku.
Kupní cena zahrnuje veškeré vybavení uvedené ve fotodokumentaci.

Bydlení v této lokalitě splňuje současné nároky na bydlení ve městě krátkých vzdáleností. V pěším dosahu je kompletní občanská vybavenost, do samého centra metropole se lze rychle dostat metrem či tramvajemi. V dosahu minutové pěší vzdálenosti potraviny, kavárny, trendy bistra, restaurace.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1842

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

44,1 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

3. z 6

Sklep:

3,7 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti