Pražská 501, Dobřichovice

Prodej stavebního pozemku 1397m2 Dobřichovice, veškeré sítě na pozemku


7 000 Kč za m2
Cena včetně právního servisu a provize RK


Představení nemovitosti

Prodej stavebního pozemku 1397m2 v Dobřichovicích, které jsou v souladu s územním plánem města Dobřichovice a mají dovedeny veškeré přípojky na veškeré sítě na hranici pozemku. Přes část pozemku vede VVN.

Pozemk se nachází v klidné rezidenční vilové čtvrti atraktivních a žádaných Dobřichovic, městě v okrese Praha-západ. Leží na obou březích Berounky, přibližně 23 km na jihozápad od centra Prahy a velmi oblíbené především pro blízkost neporušené přírody, veškeré občanské vybavenosti a rychlého spojení do centra elektrizovanou rychloželeznicí bez přestupu na Hlavní nádraží a Smíchovské nádraží. Z města vedou dále pravidelné autobusové linky do Prahy (Barrandov, Na Knížecí).

Klidná rezidenční oblast v pěší vzdálenosti od centra městečka Dobřichovic, které nabízí veškerou občanskou vybavenost. V Dobřichovicích funguje také státní mateřská a základní škola i ZUŠ, supermarket, pošta, lékárna a několik trendy bister a restaurací. Velkou přidanou hodnotou Dobřichovic je nedaleko vzdálená, železniční stanice Dobřichovice s přímým spojem do Prahy na Smíchovské nádraží a Hlavní nádraží. Cesta trvá pouhých 15-20 minut. Umožňuje tak pohodlné cestování do Prahy, ať už za prací nebo jinými účely. Velmi rychlá je i cesta na letiště a napojení na Pražský okruh.

Dobřichovice jsou vyhledávanou lokalitou pro trávení volného času, nejen cyklostezky podél Berounky, které vyzývají ke krásným procházkám v přírodě, jízdě na kole a dalším sportovním aktivitám, ale i parkové prostranství, rozlehlé louky a další hřiště, kde mohou trávit svůj čas rodiny s dětmi. Dobřichovice jsou známé v pořádání mnoha kulturních a společenských akcí. Můžeme navštívit pravidelné farmářské trhy, vinařské slavnosti, výstavy, divadelní představení či festivaly.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1637

Plocha pozemku:

1 397,0 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.