Střezimíř 5

PRODÁNO/PRONAJATO Usedlost uprostřed krásné krajiny Českého Meranu


472 m2
6+1
28 000 000 Kč
cena včetně právního a hypotéčního servisu


Představení nemovitosti

PRODÁNO/PRONAJATO
Usedlost Pod Horou, adresa Dolní Dobřejov 5, se nachází v romantické krajině Českého Meranu. Původně zemědělská usedlost, nyní zrekonstruována na celoroční bydlení, tvoří ji tři budovy: hlavní budova - chalupa, dům pro hosty a stodola. Rekonstrukce proběhla dle projektu architekta s velkým respektem k původním prvkům a s cílem zajistit maximální komfort bydlení. Topení zajišťuje elektrický kotel a teplou vodu elektrický bojler. K dispozici je projekt na tepelné čerpadlo. Usedlost disponuje vlastním zdrojem kvalitní pitné vody (vrtaná 34 m hluboká studna) a čističkou odpadních vod.
K usedlosti patří les, louky a dva rybníky.
Chalupa: v přízemí je velká tradiční kuchyň, obývací pokoj, WC s umyvadlem, technická místnost a špajz. V podkroví je ložnice a velká koupelna (dvě umyvadla, vana, sprchový kout, WC a bidet). Dům je částečně podsklepený. Podlahy jsou z masivu a ve vstupní části z ručně pálené dlažby. Užitná plocha chalupy: 166 m2 včetně sklepu.
Dům pro hosty: v přízemí je velký obývací pokoj/společenská místnost s kuchyňským koutem a WC s umyvadlem. Z této místnosti je přímý vstup na terasu. Podlaha v přízemí domu je z ručně pálené dlažby, terasa je z modřínu. V podkroví jsou tři ložnice, každá se samostatnou koupelnou vybavenou sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Užitná plocha domu pro hosty: 153 m2
Stodola: na půdorysu staré stodoly je postavena nová stodola v tradičním stylu, ale s použitím moderních materiálů na pevných základech s betonovou deskou. Podkroví stodoly je přístupné po dřevěném schodišti a nabízí jeden velký úložný prostor v rozsahu celé výměry stodoly. Užitná plocha stodoly: 153 m2
K usedlosti patří les, louky a dva rybníky.
Kompletní občanská vybavenost je v 7 km vzdálené obci Sedlec-Prčice, částečně i v obci Střezimíř (vzdálené cca 2 km)
K dispozici je rozsáhlá dokumentace k domům a k jejich rekonstrukci včetně detailnějšího popisu nemovitosti. Nemovitost se prodává včetně většiny vybavení.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

JSA1613

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

472,0 m2

Budova:

smíšená

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


JUDr. Jaroslava Svejkovská


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti