Trnová

PRODÁNO. Nízkoenergetická vila (A) 6+1 (490 m2), SPA, bazén, Praha západ


490 m2
5+1
Na dotaz


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Nízkoenergetická (A) špičkově vybavená luxusní vila 6+1 s designovým interiérem, mozaikovým bazénem a vnitřním SPA s neopakovatelnou atmosférou luxusu a designu s terasami, obklopená udržovanou zahradou (1250 m2) se vzrostlými dřevinami a perfektním travním porostem se samozavlažovacím systémem, situována v klidné rezidenční lokalitě v okrese Praha západ, v malebné lokalitě brdských lesů, 20 minut jízdy od centra Prahy na Smíchov.

Srdcem celého domu je velkoryse řešený otevřený prostor obývacího pokoje s prosklenou posuvnou stěnou průchozí do samostatné místnosti s bazénem a následně SPA a přímým vstupem na terasu domu. Umístění vyhřívaného bazénu se vstupem do zahrady zajišťují jeho celoroční využití. Obývací pokoj volně navazuje na kuchyň s jídelnou a vstupem do zahrady. Zbývající část přízemí zahrnuje prostorově okázalé SPA se saunou, sprchovým zázemím a samostatnou toaletou, dále šatny a vstupní halu a toaletu pro hosty. Ve druhém podlaží se nachází 4 ložnice a 3 koupelny (hlavní ložnice s en-suite koupelnou a velkou šatnou) a vstupem na terasu domu, technická místnost pro pračku a sušičku s úklidovým zázemím.

Nadstandardní vybavení zahrnuje rekuperační systém - klimatizace LG s tichým chodem po celém domě, tepelné čerpadlo Zubadan, dřevohliníková velkoformátová okna s izolačními trojskly, vyhřívané mramorové a dřevěné podlahy, krb značky Nordica, sauna, podlahové topení, kuchyňská linka Beeck se spotřebiči Siemens, sušička a pračka Siemens, v koupelnách a na toaletách sanita Villeroy&Boch a Hansgrohe, LED osvětlení. Designová svítidla zabudovaná ve stropních podhledech a automatické večerní LED osvětlení interiéru s časovým stmívačem, podlahové vytápění se samostatným termostatem pro každou místnost. Mozaikový bazén s protiproudem, automatické zavlažování zahrady a pojezdová brána s dálkovým ovládáním. Inteligentní domácnost - rozvody IT sítě po celém domě a TV antény pro každou místnost + terasu. Veškeré interiérové prvky, kuchyňská linka z masivu včetně elektrospotřebičů, jídelní stůl s mramorovou deskou, krb, svítidla, nábytek, dekorační závěsy a zařizovací předměty prestižních značek. Schodiště, zábradlí, dveře, závěsy po celém domě vyrobené na míru, centrální závlaha využívající vodu z vlastní studny, večerní osvětlení a zděná fontána před domem. Garáž pro 2 auta s vraty na dálkové ovládání.

V současné době rezervováno.

Koupí nemovitosti prostřednictvím účelově založené firmy lze dosáhnout daňové úspory.

Kupní cena domu zahrnuje veškeré interiérové zařízení domu uvedené ve fotodokumentaci.

Výjimečná nemovitost s vyváženou funkční a estetickou kvalitou, která svými parametry splňuje vysoké nároky na luxusní bydlení v kombinaci s přírodou nedaleko Prahy. Příjemná lokalita v krásné přírodě, v krajině Brdských lesů, s kompletní občanskou vybaveností v blízkých Dobřichovicích, Mníšku pod Brdy či Zbraslaví. Rychlá dopravní obslužnost do Prahy a také dostupnost autobusového spoje ve směru Smíchovského nádraží a stanice metra Smíchovské nádraží.

Energetická náročnost budovy: A


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0678

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

490,0 m2

Budova:

skeletová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti