Pod Meliškou , Praha 6

Luxusní vila v Šáreckém údolí Praha 6


645 m2
6+1
99 000 000 Kč


Představení nemovitosti

V současné situaci nabízíme běžné prohlídky s rouškou a rovněž zajišťujeme videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atd.

Moderní, samostatně stojící luxusní vila s výtahem umístěná v nejprestižnější lokalitě Prahy 6, na romantickém místě v přírodní rezervaci Šáreckého údolí, zcela naplňuje filozofii luxusního rodinného sídla zakomponovaného do krásné přírodní scenérie ve výtečné vzdálenosti od centra metropole. Architektům se skvěle podařilo úžasně propojit luxusní interiér se špičkovým vybavením a výjimečnou architektonickou kompozici s exteriérem, s letní terasou s posezením, bazénem a terasovitou rozlehlou zahradou.

Přízemí domu umožňuje propojení života v domě s životem a relaxací na terase, tak aby v teplých dnech umožňovalo naprosté splynutí interiéru s exteriérem – kuchyňský kout s jídelnou a obývacím pokojem mají přímý vstup na terasu a okrasnou zahradu. Dále je zde šatna, toaleta a pokoj pro hosty se samostatnou koupelnou. Druhé podlaží je tvořeno master ložnicí (s koupelnou a privátním schodiště do šatny) a 2 dětskými ložnicemi (se společnou koupelnou a šatnou).Třetí podlaží disponuje velkorysou šatnu, pracovnu a provozním zázemím domu (žehlírnu, trezor a technickou místnost), čtvrté podlaží otevřený prostor pro relaxaci. Dispozice suterénu zahrnuje garáž pro 3 auta, velké skladovací prostory, prádelna. Kompletně vybavené wellness a fitness se soláriem, solnou jeskyní. Všechna podlaží jsou propojena proskleným výtahem.posezením, bazénem s oddělenou relaxační částí s přímým vstupem do sauny a upravenou zahradou v japonském stylu prádelna, wellness a fitness zóna se soláriem a solnou jeskyní.
Všechna podlaží jsou propojena designovým proskleným výtahem.

Nadstandardní vybavení domu zahrnuje hliníková okna Schüco a střešními okny Velux, americkým řídící systém Crestron. Na podlahách bělený dub, dveře masivní jasanové. Obklady a dlažby v nadčasovém odstínu značky Porcelanosa, hlavní vjezd do domu zdobí mrákotínská žula. Veškeré vybavení domu, které je součástí ceny domu, je ve vysoké standartu – postele Hästens, nábytek KARE, kuchyňská linka Sedlák, spotřebiče Miele a Gaggenau. Prostorná terasa z tropického dřeva s luxusním bazénem s mozaikou Sicis, vířivka Hanscraft, letní kuchyně, sklad a sociální zařízení. Vířivka Hanscraft, venkovní TV a reproduktory, elektrická markýza o rozměrech 5,4 x 4 m. Bezpečnostní kamerový systém s HDD, alarm Paradox a vstup ovládaný pomocí otisků prstů. Tepelné čerpadlo- chlad, teplo/ 4x vrty do země/, k tepelnému komfort umocňuje i podlahové topení REHAU, včetně rozvodů vody od téže značky. Automatický zavlažovací systém s napojeným na vlastní studnu, v horní části zahrady se nachází vyhlídková rovinná část s automatickým sekacím systémem Husqvarna.

Díky samostatnému umístění vily v uzavřeném areálu několika vil, ve zcela klidné, slepé ulici zaručuje rezidentům privátní bydlení v naprostém soukromí a klidu. V docházkové vzdálenosti se nachází několik přírodních rezervací a památek.
Výborná dopravní dostupnost - zastávka autobusu MHD, následně na stanici metra Dejvická, je pár kroků od domu. Blízkost Letiště Václava Havla a prestižní mezinárodní školy ISP v Nebušicích.

Další nezanedbatelnou velkou předností domu jsou velmi nízké provozní náklady díky vysoké kvalitě a nadstandartnímu provedení a funkčnosti celého systému domu.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0426

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

645,0 m2

Budova:

cihlová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti