Laubova 1659/2, Praha 3

Byty na pronájem Lucemburská, Praha 2 Vinohrady

Pronájem luxusního bytu 3+kk (95 m2), parkovací místo, náměstí Jiřího z Poděbrad, Vinohrady


95 m2
3+kk
75 200 Kč
3.000,- Kč/osoba + zálohy na plyn 10.000,- Kč/měs. + elektřina na nájemce


Představení nemovitosti

Zcela nový zrenovovaný nadstandardní a částečně zařízený byt 3+kk s krásným výhledem a parkovacím místem na náměstí Jiřího z Poděbrad s neopakovatelným pohledem na kostel Nejsvětějšího srdce Páně umístěný ve 3. podlaží kompletně zrekonstruovaného secesního činžovního domu s výtahem s důrazem na zachování původních prvků domu. Výhodná lokalita přímo na náměstí Jiřího z Poděbrad se stanicí metra a tramvajovými spoji, s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí.

Prestižní rezidenční lokalita pražských Vinohrad disponuje veškerými službami a výborným spojením MHD do centra metropole. Jen pár kroků od velmi klidné polohy bytu se nachází nepřeberné množství oblíbených trendy bister, kaváren a restaurací, populární tradiční bio trh na náměstí Jiřího z Poděbrad, velký výběr školek, škol, divadlo Na Vinohradech a v pěší vzdálenosti oblíbené Riegrovy sady.

Dispozici bytu tvoří slunný prostor obývacího pokoje s výhledem do náměstí, otevřený prostor s kompletně vybavenou otevřenou kuchyní, 2 ložnice s en-suite koupelnami (vana / sprchový kout), dvě toalety, šatna u hlavní ložnice a vstupní hala.

Nadstandardní vybavení zahrnuje kompletně vybavenou kuchyňskou linku se všemi spotřebiči, pračka, sušička, myčka, kvalitní materiály a vysoký standart zpracování, na podlahách parkety, původní vysoké stropy, štuky, nová okna s dvouvrstvým sklem, velkoformátová dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné skříně, plynový kotel. Nájemné je placeno v EURO, k dispozici také klimatizace, vinotéka. Bez zvířat.

Poplatky za společné domovní služby 3.000 Kč/osoba/měsíc. Zálohy na plyn 10.000,- Kč/měsíc a elektřina se bude převádět na nájemce. Byt je nabízen částečně zařízený, viz fotografie, možnost zařídit dalším nábytkem za vyšší nájemné. K nastěhování ihned.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1299

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

95,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

3.

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti