Na Moráni 1958/7, Praha 2

REZERVOVÁNO! Pronájem bytu 3+kk, 97,6 m2 v historické budově u Palackého náměstí, ul. Na Moráni, Nové Město, Praha 2


97 m2
3+kk
35 900 Kč


Představení nemovitosti

REZERVOVÁNO! K pronájmu luxusní prostorný byt 3+kk, 97,6 m2 čerstvě po rekonstrukci s vysokými stropy v 5. podlaží historické budovy v blízkosti Vltavy, pár minut od Palackého náměstí a Karlova náměstí, v ulici Na Moráni, Nové Město, Praha 2.

Dispozici bytu tvoří prostorná vstupní chodba, velký obývací pokoj s moderní plně vybavenou kuchyní, 2 ložnice, koupelna s toaletou a komora. Okna jsou orientována z jedné strany na východ do klidné ulice Dittrichova a z druhé strany na západ do klidného vnitrobloku.
Úplně nové vybavení zahrnuje: sklokeramickou varnou desku, troubu, digestoř, mikrovlnou troubu, myčku nádobí, lednici s mrazákem, pračku a sušičku.

Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí s citem v původním historickém stylu a s používáním nejkvalitnějších materiálů, jako třeba podlaha z dubových parket, která pokrývá skoro celou plochu bytu. Součástí je vlastní plynový kotel na vytápění a ohřev vody a bojler.

Byt je nezařízený. Je možné dovybavit úplně novým nábytkem po dohodě. V případě vybavení nábytkem činí nájem 40 tis. / měsíčně.

Lokalita poskytuje bydlení v centru města, pár minut chůzí od Náplavky u řeky Vltavy s výbornou občanskou vybaveností. V okolí je mnoho historických památek, restaurací a kaváren, Tančící Dům, Botanická zahrada, Národní divadlo. Pouze jednu minutu od domu je zastávka metra "B" Karlovo náměstí a zastávka tramvají Palackého náměstí s přímým rychlým spojením na Anděl (5 min), Václavské náměstí (8 min).

Poplatky činí 1.000 Kč měsíčně. Plyn a elektřina budou přepsány na nájemce, vyúčtování dle skutečné spotřeby.

K dispozici hned.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

ANK0121

Stav objektu:

dobrý

Užitná plocha:

97,6 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

5. z 5

Sklep:

3,0 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti