Budějovická 639/75, Praha 4

PRODÁNO. Prodej bytu 1+kk, 32m2, s parkovacím stáním, Budějovická ul., Praha 4


32 m2
1+kk
3 950 000 Kč
REZERVACE


Představení nemovitosti

PRODÁNO.
Prodej zařízeného bytu 1+kk 32m2 s vlastním parkovacím stáním a sklepní kójí v uzavřeném rezidenčním komplexu na Praze 4 vzdáleném 4 min. chůze od stanice metra Kačerov.

Moderní světlý byt s vysokými stropy v posledním patře domu kompletně rekonstruovaném v r. 2019 je zařízen na míru. Z předsíně, vybavené skříněmi, vedou dveře do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem se skříňkou a zrcadlem, závěsným wc a pračkou. Bílý kuchyňský kout disponuje vestavěnou lednicí, myčkou 45 cm, indukční varnou deskou a digestoří. Kuchyňským koutem se prochází do hlavního obytného prostoru s dvoulůžkem, matrací, nočním stolkem a úložným prostorem. Dále je prostor vybaven stolem se 3 židlemi, držákem na nástěnnou televizi, dvoumístnou sedačkou, skříní a policemi.

K bytu náleží drátěná sklepní kóje v suterénu domu a parkovací stání před domem. Pozemek je oplocen, vstup je přes dveře či bránu určenou pro vjezd aut do komplexu. V prvním poschodí je terasa, která je všem obyvatelům domu k dispozici.

Atraktivní byt v blízkosti centra, stanice metra Kačerov je vzdálen pouze 4 minuty chůze, v docházkové vzdálenosti obchodní centra DBK Budějovická a Polikliniky Budějovická. Je vhodnou volbou pro jednotlivce, mladý pár nebo jako investiční příležitost.

Energetická náročnost budovy: C (úsporná)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

BBO0031

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

32,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

3. z 3

Sklep:

2,0 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

C


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti