Boční 486, Brandýsek

PRODÁNO. Novostavba rodinného domu 169 m2, pozemek 802 m2, Brandýsek, okr. Kladno


169 m2
5+kk
11 990 000 Kč
PRODÁNO


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Velmi kvalitní novostavba nízkoenergetického rodinného domu zkolaudovaná v r. 2019, s celkovou plochou 169 m2, v obci Brandýsek, nedaleko Kladna, na mírně svažitém pozemku o ploše 802 m2. Atraktivní poloha obce se železniční stanicí a blízkou dálnicí, s pouhou 15-ti minutovou dostupností do Prahy!

Dvoupodlažní dům z cihelných tvárnic Heluz, tloušťky 50 cm, tepelné čerpadlo IVT vzduch-voda a retenční nádrž na dešťovou vodu zaručují velmi nízké provozní náklady a energetickou náročnost bydlení kategorie B, tj. velmi úspornou. Nadstandardní je také použití moderní technologie radonového odvětrání v základech stavby.

V celém domě je podlahové topení. V přízemí, na schodišti a v koupelnách je keramická dlažba, v ložnicích pak laminátová plovoucí podlaha. Plastová okna jsou s tepelně izolačním dvojsklem.

Dům má dispozici 5+kk. V přízemí se nachází zádveří, hala, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a samostatnou spíží, dále pracovna, koupelna se sprchou a také důmyslně využitý úložný prostor pod schodištěm sloužící jako komora. V horním patře jsou umístěné 3 ložnice, prostorná velkorysá koupelna s vanou a samostatná šatna.

Venkovní jižní terasa o ploše 46 m2 je před dokončením. Nový majitel bude moci zfinalizovat dle svých potřeb také zděný zahradní domek a parkovací stání u domu, případně může tyto dodělávky zajistit současný majitel.

Brandýsek je atraktivní lokalitou nejen svou blízkostí u Prahy, ale také díky vynikající dopravní dostupnosti: je zde přímé vlakové spojení na lince Kladno - Kralupy nad Vltavou, dále pravidelné a časté spojení autobusem do Prahy - jen 25 min na Nádraží Veleslavín. Autem po dálnici D7 za 15 min na Zličín. Důležitá je i dobrá občanská vybavenost. Nachází se zde MŠ, ZŠ, zdravotnické zařízení, lékárna, pošta, několik prodejen potravin, restaurace, kavárna.

MOŽNÁ ROVNĚŽ VÝMĚNA NEMOVITOSTI S DOPLATKEM.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0542

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

169,0 m2

Budova:

cihlová

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti