Na Výsluní 372, Vysoký Újezd

REZERVACE. REZERVACEProdej RD nízkoenergetický (B), Vysoký Újezd, bazén, pergola


180 m2
4+1
13 950 000 Kč


Představení nemovitosti

REZERVACE. REZERVACEProdej zateplené, nízkoenergetické (B) novostavby (2018) dvoupodlažní rodinné vilky se zastřešeným bazénem na slunném rovinatém pozemku (592m2) v turbulentně se rozvíjející obci Vysoký Újezd okrese Beroun, která je součástí rezidenčního projektu Vysoký Újezd. Příjemný rezidenční projekt v zeleni navazuje na původní vesnici stejného jména a je ideálním bydlením pro všechny, kteří hledají klidný styl života v rychlém dosahu Prahy a veškerých služeb. 5 minut jízdy autem od nájezdu na dálnici D5 a 20 minut od nejbližší stanice metra.

Dispozici tvoří dvě podlaží - vstupní podlaží zahrnuje halu se zabudovanými šatními skříněmi, otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyní, jídelnou a přímým vstupem na zastřešenou terasu a následně do zahrady s inteligentním zavlažováním a bazénem. Dále je zde samostatná toaleta s umyvadlem. Technické zázemí domu. Ve druhém podlaží se nachází 3 ložnice a hlavní prostorná koupelna s oknem, vanou a sprchovým koutem. Další toaleta s umyvadlem zvlášť. Součástí hlavní ložnice je přímý výstup na terasu s letním posezením a výhledem do zahrady. Dostatek úložných prostor rozšiřuje střešní půda s přístupem z 2.podlaží. Jihozápadně orientovaná velkorysá terasa (40m2 dřevo-plastový obklad) se zastřešením a místem pro berbecue a posezení. Zděný zahradní domek. K domu náleží tři prostorná parkovací místa přímo na pozemku před domem a možnost dalšího venkovního parkování na parkovacím místě u domu za pojezdovou elektrickou branou na dálkové ovládání.

Nadstandartní vybavení zahrnuje kompletně vybavenou kuchyňskou linku zhotovenou na míru v šedém designu a veškeré vybavení uvedené ve fotodokumentaci. V celém 1.NP vinylové podlahy a podlahové vytápění, v 2.NP podlahové vytápění v koupelně a na toaletě, v ložnicích radiátory. Vytápění je teplovodní. Zdrojem ohřevu topné a teplé užitkové vody je kondenzační plynový kotel a zajišťuje zároveň podlahové vytápění. V obývací části elektrický krb.
Bazén se zastřešením. Automatická závlaha pozemku.

Vnitřní plocha domu 130m2 + 50m2( terasa, balkon), zahrada 592m2

Výborná dojezdová vzdálenost a dálnice D5 umožňují být v centru Prahy za necelou půl hodinu. V obci je otevřena prodejna potravin Žabka, krámek s farmářskými potravinami, vínem, kávou a dalšími dobrotami, kosmetický salon a fitko. Brzy bude otevřena pizzerie.

V dosahu atraktivní golfové hřiště a golfový resort Albatross Golf Resort. Hřiště bylo vybudováno podle návrhu předního golfového architekta Keitha Prestona. Každoročně golfový resort hostí nejprestižnější golfovou akci D+D Real Czech Masters, která je součástí PGA European Tour.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1603

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

180,3 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti