Olšanská 2898/4h, Praha 3

PRODÁNO. Prodej bytu 3kk (91,4m2), zimní zahrada, parkovací místo, sklep, Garden Tower


91 m2
3+kk
13 900 000 Kč


Představení nemovitosti

PRODÁNO.
Moderní 3+kk s 2 zimními terasami (91,4m2) s krásnými výhledy na panorama Prahy včetně Pražského Hradu a Žižkovské věže, s parkovacím místem a sklepem (v ceně) v 11.podlaží domu v novostavbě bytového projektu Garden Tower s recepcí, ostrahou, v atraktivní části Prahy - na rozhraní Vinohrad a Žižkova se snadnou dostupností do centra Prahy. 8 minut tramvají od Václavského náměstí. Zastávka tramvají je přímo před domem. V minutové docházkové vzdálenosti stanice metra A Želivského, Flora.

Nový bytový projekt se nachází v širším centru Prahy a díky kompletní občanské vybavenosti a výborné dopravní dostupnosti kamkoli po Praze patří k nejatraktivnějším lokalitám pro bydlení s výtečnou dostupností do centra Prahy.

Dispozici bytu 3kk bytu tvoří otevřený prostor obývací části s jídelním prostorem a kuchyní v bílém lesklém designu v kombinaci s dřevem, s působivými prosklenými francouzskými okny po celém obvodě prostoru a přímým vstupem do zimní zahrady. Dále 2 ložnice, koupelna s vanou, samostatná toaleta zvlášť, prostorná vstupní hala se zabudovanými šatními skříněmi.
K vysokému standardu vybavení patří kvalitní hliníková okna s tepelně izolačními trojskly, předokenní žaluzie. Vybavená kuchyně se spotřebiči.

Dohled nad bezpečností a pořádkem je zajištěn nonstop recepcí s kamerovým systémem. Společné prostory jsou vybaveny nadstandardními výtahy, osvětlením s pohybovým čidlem či luxusní velkoformátovou dlažbou a obklady. Byt disponuje elektronickým zabezpečovacím zařízením s dotykovým ovladačem. Vjezdy, vstupy a společné prostory mají přístup na čip, v bytě je kouřové čidlo. Vstupní dveře bytu zajištěny domovním zvonkem s kamerou.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v této lokalitě!

Interiér 86,1 m2, sklep 5,8 m2.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1243

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

91,4 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

11. z 15

Sklep:

5,8 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti